32-ejų televizijos garsenybė socialiniame tinkle prie kavinės nuotraukos rašė: „Gėda, „Starbucks“, turėjau šlapintis į kelnes vien dėl to, kad darbuotojai atsisakė leisti pasinaudoti tualetu“.

Pasibjaurėjimą darbuotojų elgesiu Kelly liejo toliau: „Turėjau prisišlapinti į batus“.

„MailOnline“ leidiniui kavinės atstovai teigė: „Norime paaiškinti šią painiavą. Tiesiog šioje kavinėje nėra tualeto. Klientai, norintys pasinaudoti tualetu, paprastai nukreipiami į kavinę, esančią už kelių kvartalų“.

Kavinės atstovai viešai atsiprašė už darbuotojų elgesį. „Siunčiame nuoširdų atsiprašymą ir tikimės, kad panelė Osbourne grįš pas mus pasivaišinti“, – žiniasklaidai teigė atstovai.

Tuo metu Kelly gerbėjai palaikė savo dievaitės poziciją. „Turėti galimybę pasinaudoti tualetu – privaloma žmogaus teisė“, – rašė vienas. „Manau, kad „Starbucks“ tau skoloj naujas kelnes ir batus“, – šmaikštavo kitas gerbėjas.

Komentaruose gerbėjai diskutavo ir dalijosi mintimis, jog greičiausiai Kelly nebuvo įleista į tualetą todėl, kad nieko kavinėje nepirko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)