Nepaneigsi – tai įspūdinga. Aktorius sakė paklausęs savo kolegos Channingo Tatumo patarimų, kaip atgauti formą. Per klaidą jis nusiuntė savo valgiaraštį reperiui Drake‘ui. O šito daryti nerekomenduotina.

Laidoje „ABC News“ jis pasakojo, kad lieknėti buvo gana nuobodu, ir kad daugiausia jis koregavo mitybą.

„Norėčiau pasakyti, kad man padėjo koks beprotiškai keistas dalykas, piliulė ar džinas, ar dar kas nors, bet tiesiog nuėjau pas dietologą, jis pasakė, ką valgyti, kaip pakeisti įpročius. Atradau, kad man labai padėjo japoniškas maistas“, – pasakojo J. Hillas.

Kažin ar dar kam norėtųsi sulieknėti išgėrus piliulę ar pasitelkus į pagalbą džiną?..

Aktorius teigė, kad svoris ėmė tirpti, kai jis nustojo gerti alų. Laidoje aktorius juokavo: „Nuėjau pas dietologą ir sakau: „Suplonėsiu, sveikiau maitinsiuosi ir panašiai, tik sugalvokite, ką daryti, kad galėčiau gerti alų. Tiesiog pikta – kai negeriu alaus, tikrai suplonėju. O kai geriu alų, pastambėju.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)