Įtarimų sukėlė Kris nuotraukoje kiek pakrypusi ir švelniai išsiliejusi treniruoklio kartelė ties dešine ranka. Gerbėjai ėmė spėlioti, kad nuotrauka – dailinta kompiuterine programėle. Esą K. Jenner siekė paliekninti savo ranką.

„Gėda, kad bandai dirbtiniu būdu paliekninti rankas... Kam jaudintis? Atrodai puikiai!“ – rašė Kris susižavėjęs jos gerbėjas. Kita buvo griežtesnė: „Atrodai gerai tik todėl, kad redaguoji nuotraukas. Nemeluok“.

„Tokiame amžiuje oda turėtų atrodyti senesnė. Nekalbu tik apie veido odą, visas jos kūnas per daug stangrus“, – įtarinėjo kita.

Kris Jenner

Primename, kad dėl bandymo nuotraukas dailinti programėlėmis, gerbėjai jau buvo užsipuolę Kris dukrą Khole Kardashian. Tąkart moteris prisipažino, kad iš tiesų padailindavo nuotraukas prieš jas viešindama.

Kris Jenner:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)