Per pastarąsias tris dienas 68-erių Ivana ne kartą buvo nufotografuota kartu su George'u Syrovatku. Su George'u Ivana susitikinėjo būdama vos 18, prieš 50 metų.

Iš Čekijos kilusi Ivana kartu su George'u buvo nufotografuota po vakarienės restorane, į kurią jiedu atvyko prabangiu „Rolls Royce“ automobiliu.

I. Trump ir G. Syrovatkas buvo pastebėti ir kartu atvykstantys į viešbutį „Four Seasons“.

Dailymail.co.uk pastebėjo, kad Ivana keitė savo apdarus, o štai George'as dvi dienas iš eilės buvo apsirengęs tomis pačiomis kelnėmis, pakeitė tik marškinius.

Primename, kad Ivana ir Donaldas susituokė 1977 metais. Iš Čekijos kilusi atletė bei modelis su D. Trumpu susilaukė sūnų Donaldo ir Erico bei dukros Ivankos. Pora išsiskyrė 1990 metais.

Po trejų metų D. Trumpas vedė aktorę Marlą Maples. Su ja tais pačiais metais susilaukė dukros Tiffany. Santuoka subyrėjo po šešerių metų.

Prieš 12 metų, 2005-aisiais, Donaldas dar kartą vedė. Jo išrinktoji - gražuolė iš Slovėnijos - Melania. 2006 metų kovą jiedu susilaukė sūnaus Barrono. Pora kartu iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)