58-erių Madonna, neseniai išsiskyrusi su 26-erių Aboubakaru Soumahoro, paniro į naują istoriją su 31-erių Kevinu Sampaio.

Buvęs Madonnos vaikinas A. Soumahoro metus laiko gyveno jos Niujorko viloje ir artimai bendravo su visais jos šešiais vaikais.

Užsienio naujienų portalas skelbia, kad naujasis Madonnos vaikinas K. Sampaio pelnė jos pasitikėjimą dėl noro santykius laikyti kuo atokiau nuo pašalinių akių.

„Jai labai patiko, kad jis po pirmojo pasimatymo nepradėjo apie tai garsiai kalbėti žiniasklaidai“, – sakė šaltinis.

Pora susipažino dar 2015-ųjų lapkritį vieno vakarėlio metu. Dailymail.co.uk skelbia, kad jiedu buvo pastebėti ir Madonnos turo „Rebel Heart“ metu, kiek vėliau vyras persikraustė gyventi į Niujorką.

Madonna jau ne kartą savo gyvenimą siejo su kur kas jaunesniais vyrais. Kurį laiką ji susitikinėjo su 26-erių šokėju Timoru Steffensu. 2010 metais ji susitikinėjo su tuo metu 23-ejų šokėju Brahimu Zaibatu.

Atlikėja puoselėjo santykius ir su vyresniais vyrais, pavyzdžiui, 56-erių aktoriumi Seanu Pennu bei šiuo metu jau 80-ies sulaukusiu aktoriumi Warrenu Beatty.

Šaltinių teigimu, apie naująją savo meilę Madonna tyli. „Netiesa“, – tai vienintelis jos komentaras, kurį galima išgirsti pasidomėjus apie ją ir Keviną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)