Lygutėlė ir stangri oda, nė trupučio celiulito bei svaiginančios formos. Būtent tokią Kim visi buvo įpratę matyti iki tol, kol paplito neva fotošopu neapdorotos garsenybės nuotraukos.

Jose matyti, kad K. Kardashian toli gražu nėra tokių idealių kūno formų, kaip manyta, o jos odą puošia celiulitas. Nors su celiulitu susiduria didžioji dalis pasaulio moterų, tačiau tokia "apgaulė" papiktino daugybę internautų, kurie it pašėlę aptarinėjo Kim nelygumus ir apvalumus bei dalijosi nuotraukomis.

Neseniai vienoje televizijos laidoje viešėjusi K. Kardashian teigė, kad tuo metu išties nesportavo net 12 savaičių ir buvo patyrusi net dvi operacijas, tačiau ji tikrai neatrodė taip prastai, kaip buvo galima matyti nuotraukose.

Moteris teigė, kad nuotraukos buvo specialiai apdorotos taip, kad ji atrodytų kur kas blogiau nei iš tiesų.

Visgi, Kim neslėpė, kad daugybė baisių dalykų, kuriuos apie ją kalbėjo žmonės, paskatino imtis veiksmų ir pradėti laikytis dietos bei sportuoti, tad panašu, kad milijonus gerbėjų turinti moteris greitai vėl demonstruos puikias kūno formas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)