49 metų dainininkė ir dainų autorė C. Bruni, 2008 metais ištekėjusi už buvusio Prancūzijos prezidento Nicholas Sarkozy, davė interviu leidiniui „The Daily Beast“, kuris buvo publikuotas sekmadienį, birželio 18 dieną.

C. Bruni istorija su prezidentu D. Trumpu sukasi vien apie melą, kad jis tariamai 1991 metais planavo palikti dėl jos Marlą Maples.

Kalbama, kad D. Trumpas pats sukurpė šią istoriją.

1991 metais, gerokai seniau nei abu jie įsitraukė į politiką kaip kandidatas ir politiko žmona, C. Bruni sakė „The Daily Mail“, kad D. Trumpas yra „aiškus pamišėlis“. Moteris neslepia, kad buvo „stipriai sutrikusi“ dėl viso šio išbandymo.

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia neišsižadėjo nei vieno ankstesnio savo komentaro.

„Visa ta situacija buvo labai miglota ir tiesiog neegzistavo. Todėl buvau labai nustebusi, kai jis ėmė apie tai kalbėti spaudoje“, – stebėjosi C. Bruni, patvirtinusi, kad D. Trumpas sugalvojo šią istoriją pats.

„Tai buvo melas“,– pridūrė ji.

Tuo metu, kai tekėjo už N. Sarkozy, C. Bruni buvo žinoma kaip pasaulinio garso supermodelis, tarp kurios mylimųjų buvo ne viena roko žvaigždė, pavyzdžiui, Mickas Jaggeris.

Moteris tvirtina, kad jos pagrįsta ir nepriklausoma šlovė sukėlė žiniasklaidos ažiotažą, kuriam įsibėgėjus pasirodė jos nuogos nuotraukos. Tai nutiko tuomet, kai ji ėjo pirmosios Prancūzijos ponios pareigas.

C. Bruni tvirtina, kad jos fotografijų skandalo negalima lyginti su 47 metų Melanios Trump skandalu – 2016 metais „The New York Post“ pasirodė nuotraukos, kuriose dabartinė JAV pirmoji ponia savo modelio karjeros pradžioje įamžinta nuoga.

„Tai buvo labai skirtinga, nes aš jau buvau gana žinoma kaip modelis ir dėl savo pirmojo albumo, tad kai ištekėjau [už Sarkozy], juos pagavo entuziazmas. Jie tiesiog pakvaišo“, – kalbėjo C. Bruni.

Pabrėždama nepanašumą su Melania ir jos nuotraukomis, italų kilmės C. Bruni tvirtino niekada neturėjusi „per daug seksualaus kūno“, o josios nuotraukos buvusios daug skoningesnės.

„Visada buvau labai liekna ir atrodžiau tarsi paauglė, todėl mano nuogos nuotraukos niekada nebuvo „Playboy“ stiliaus. Tai buvo daugiau meniškos nuotraukos, padarytos puikių fotografų“, – tikino buvusi pirmoji Prancūzijos ponia. Vis dėlto, ji pridūrė, kad nepaisant meninių skirtumų, nei viena jų neturi dėl ko gėdytis dėl modelio darbo praeityje.

„Apie ką šis skandalas? Man moralumas yra buvimas geru žmogumi, todėl nematau visiškai nieko nemoralaus nuogume. Įžvelgiu nemoralumą nemalonume, apgaudinėjime, melavime žmonėms. Man tai yra nemoralu. Be ne tame, kad buvai graži jauna mergina ir pozavai nuoga“, – sakė ji.

C. Bruni neslepia jaučianti palengvėjimą po to, kai 2012 metais jos sutuoktinis paliko valstybės tarnybą. Vis dėlto, ji nėra linkusi atskleisti savo politinės nuomonės apie D. Trumpo administraciją.

„Nedaug ką galiu pasakyti. Galiu pasakyti tik tiek, kad manau, jog demokratija yra geriau nei diktatūros, o demokratija yra rinkimai. Taigi, mes gerbiame demokratiją“, – sakė buvusi Prancūzijos pirmoji dama.

D. Trumpas į „The New York Post“ publikuotas nuogos Melanios nuotraukas prezidento rinkimų kampanijos metu per daug nereagavo. Tada laikraštis savo pirmajame puslapyje išspausdino kelias nuotraukas iš dviejų skirtingų fotosesijų. Visas jas darė Ale’as de Basseville’is.
Gindamas savo žmoną ir jos buvusią profesiją D. Trumpas tepasakė: „Melania buvo vienas sėkmingiausių modelių, ji fotografavosi daugelyje fotosesijų, įskaitant ir viršeliams, ir didiesiems žurnalams. Tai buvo nuotrauka žurnalui „European“ dar prieš man susipažįstant su Melania. Europoje tokios nuotraukos yra labai madingos ir įprastos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)