„Jie jau čia“, – „Twitter“ tinkle šeštadienio naktį pasidžiaugė Beyonce tėvas ir prie įrašo paliko kelias grotažymes: #beyonce, #twins (liet. „dvyniai“), #jayz, #happybirthday (liet. „su gimtadieniu“).

Žinia apie mažylių atėjimą į pasaulį laimingas senelis pasidalijo ir „Instagram“ tinkle, kur paviešino ir spalvingą atvirutę su užrašu „Su gimtadieniu, dvynukai! Su meile, senelis“.

They're here! .⠀ .⠀ .⠀ #beyonce #jayz #twins #birthday #happybirthday

A post shared by Mathew Knowles (@mrmathewknowles) on Jun 18, 2017 at 7:12am PDT

Toks senelio džiaugsmas, kad Beyonce ir Jay-Z šeimą papildė dar du mažyliai, berniukas ir mergaitė, ne itin patiko dainininkės gerbėjams.

„Turėtum tai ištrinti ir leisti Bey tai pranešti“, „Jų nėra tol, kol Beyonce nepranešė, kad jie yra“, „Beyonce turėjo tai pranešti“, „Tu viską sugadinai“, „Tai netikra iki tol, kol tai patvirtins karalienė“, – tokie komentarai ėmė lietis socialiniuose tinkluose.

Tiesa, buvo ir tokių, kurie bandė gėdinti asmenis, rašančius neigiamus komentarus. „Jis juk jos tėvas, jai nepatiks tokie komentarai“, – drausmino vienas gerbėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)