31 m. modelis nusifotografavo prieš treniruotę sporto klube Kalifornijoje ir įkėlė asmenukę į savo paskyrą socialiniame tinklalapyje „Instagram“, rašo dailymail.co.uk.

„Asmenukė sporto klube – nes nutukę žmonės nesportuoja, tiesa?“ Taip ironiškai parašė modelis prie nuotraukos, mesdama akmenį į daržą tų, kurie mano kad ji nesportuoja.

T. Holliday išsakė nuomonę, kad niekas neturi jaustis privalantis sportuoti: „Net jei nesportuojame, tai NE JŪSŲ REIKALAS.“

Jauna moteris dažnai pasisako prieš antsvorio turinčių žmonių diskriminavimą, pasako savo nuomonę apie sveiką gyvenseną. Jos manymu, požiūris į sveikatą – kiekvieno asmeninis pasirinkimas.

„Sveikata – labai asmeniškas dalykas. Iš tiesų mano ir visų kitų reikalas, ką darome su savo kūnais ir ką mums reiškia sveikata. Taigi aš ignoruoju juos ir gyvenu savo svajonių gyvenimą.“

Modelis domisi popkultūra, jos nuostatomis, siunčiamomis žiniomis. Savo asmenukę sporto klube ji paviešino praėjus dviem dienoms po to, kai filmo reklaminiame plakate apskritesnė, žemesnė Snieguolė parodyta mažiau patraukli už liekną Snieguolę.

Socialiniame tinklalapyje „Twitter“ T. Holliday sukritikavo klasikinės pasakos parodijos „Raudonbatė ir 7 nykštukai“ („Red Shoes And The 7 Dwarfs“) reklaminį plakatą.

Plakate pavaizduota, kaip apskrita Snieguolė suglumusi žiūri į aukštą, liekną didžiaakę savo versiją. Plakate užrašyta: „O kas būtų, jei Snieguolė nebebūtų graži, o 7 nykštukai nebebūtų maži?“

Modelis pareiškė, kad toks užrašas iškreipia vaikų suvokimą. „Kodėl galima sakyti vaikams, kad storumas yra šlykštu?“, – parašė ji.

Filmuke snieguolę įgarsinusi aktorė Chloe Grace Moretz jau atsiprašė už reklaminį plakatą ir parašė savo paskyroje tviteryje, kad toks užrašas ją supykdė ir sukrėtė.

Pati T. Holliday savo apkūnumo nesigėdina. Neseniai ji išdidžiai įkėlė savo nuotraukų su nėriniuotais apatiniais.

Nuotraukose modelis stovi kalnų fone, atmetusi galvą su ilgais garbanotais plaukais.

„Reginiai“ – parašė T. Holliday prie nuotraukos.

Modelis seniai skatina žmones, ypač apkūnesnius, savimi pasitikėti ir save mylėti.

Neseniai ji dar kartą įrodė, kad nepaiso pašaipių komentarų apie savo kūną – pašaipas ji paverčia pokštais.

Dviejų vaikų motina įkėlė juokingą nuotrauką, kurioje ji pozuoja šalia banginio nuotraukos. Prie šio nuotraukos ji parašė, kad buvo atskirta nuo giminaičių ir pridūrė, jog be galo didžiuojasi, kai žmonės ją palygina su banginiu.

Šmaikšti nuotrauka žaibiškai sulaukė jos 1,4 mln. sekėjų reakcijų tinklalapyje „Instagram“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (327)