1. North West gerokai išgąsdino savo tėvus vos sugalvojusi, kad jau laikas atkeliauti į šį pasaulį. Mergaitė gimė keliomis savaitėmis anksčiau.

2. Gimus mergaitei Kim, norėdama išbandyti savo draugų lojalumą, išsiuntinėjo jiems kito vaikelio nuotraukas. Deja, vienas iš jų pabandė tą netikrą nuotrauką parduoti žiniasklaidai.

3. North debiutavo kaip modelis būdama vos 10 mėnesių.

4. Sunku patikėti, tačiau North jau yra tokia stiliaus ikona, kad ją seka ne viena mažoji stileiva pasaulyje.

5. Nors jai dar tik ketveri, ji jau kartą dėstė paparaciams, kad „nereikia jokių fotografijų“ išraiškingu rankos mostu.

6. Mažoji Kim lanko baletą kartu su Kim dukterėčia Penelope.

7. Užsienio žiniasklaida dažnai North įvardija kaip populiariausią „Instagram“ asmenybę, nors ši net neturi savo anketos šiame socialiniame tinkle.

8. Kanye Westas labai norėjo savo dukrą pavadinti tiesiog North, be pavardės. Vis dėlto, šiai idėjai nepritarė Kardashianų šeima, kuri įkalbėjo Kanye mažylei duoti savo pavardę West.

9. Kim, besilaukdama dukrelės, nusipirko du identiškus, tačiau skirtingų spalvų, vežimėlius tam, kad mergaitei gimus būtų lengviau išsirinkti tą, kuris labiau derės prie jos odos spalvos...

10. North tikrai žino, ką reiškia turėti brangių aksesuarų. Brangiausia jos turima „Louis Vuitton“ rankinė kainuoja net 750 svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)