Filmuose „Volstryto vilkas“, „Kietakiaušiai“, „Nevykėliai po priedanga“ ir daugelyje kitų įsikūnijęs vyras akivaizdžiai pakitusiu kūno svoriu aplinkinius stebino ir 2011 metais, kai ruošėsi vaidmeniui filme „Žmogus, pakeitęs viską“, tačiau po šio vaidmens jo kūno linijos vėl netruko papilnėti.

Taip Jonahas atrodė anksčiau:

Jonahas Hillas

Takart Jonahas žiniasklaidai pasakojo, kad, pasiklausęs dietologės patarimų, ėmė galvoti, ką ir kada valgo. Be to, jo teigimu, sulieknėti jam padėjo ir japoniško maisto gausa kasdieniame mitybos racione.

Taip Jonahas atrodo dabar:

Jonahas Hillas

Tiesa, jis pridūrė, kad prie to, jog per itin trumpą laiką jam pavyko atsikratyti 18 kilogramų, reikia dėkoti ne tik dietai, bet ir brendimui.

Prieš šešerius metus sulieknėjęs vyrukas netruko vėl atgauti buvusias formas, tačiau jau kurį laiką jis pastebimai vėl lieknėja.

Jonahas Hillas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją