Mažieji Alexanderis ir Ella Clooney atėjo į šį pasaulį Londono Padingtono rajone esančios Švč. Marijos ligoninės privačiame sparne „Lindo“. Pranešama, kad G. Clooney sumokėjo už tris gretimai esančius kambarius.

Oficialioje ligoninės interneto svetainėje nurodoma, kad kainos čia prasideda nuo 5700 svarų (6470 eurų) už naktį, o trys sujungti apartamentai kainuoja daugiau kaip 17 tūkstančių svarų (19,3 tūkstančio eurų). Taigi, per savaitę susidaro iš kojų verčianti 119 tūkstančių svarų (135 tūkstančių eurų) suma.

Vieni apartamentai buvo skirti 39 metų gimdyvei, kuri yra garsi žmogaus teisių advokatė, ir jos dvynukams. Antri apartamentai teko 56 metų „Oskaro“ laimėtojui ir aplankyti užsukusiems svečiams, o treti – poros apsaugos darbuotojams.

Kaip galima suprasti, šie trys apartamentai yra tie patys, kuriuose gimė visi karališkieji Didžiosios Britanijos kūdikiai, tarp jų – princai Williamas ir Harry. Jie pasirenkami dėl bendrų durų ir, kas svarbiausia, galimybės išlaikyti paslaptyje nuo likusio pasaulio šeimos buvimo vietą.

Iš tiesų, pasak ankstesnių pranešimų, buvo manoma, kad Clooney pora apsistojo Čelsio ir Vestminsterio ligoninės Kensingtono sparne, kur kai kurių apartamentų kainos prasideda nuo dar didesnės 8 tūkstančių svarų (virš 9 tūkstančių eurų) sumos.

Žinoma, poros apartamentai buvo pritaikyti taip, kad atitiktų Holivudo poros skonį. Vienas šaltinis pasakojo: „Viešnagė ligoninėje buvo suderinta dar prieš kelis mėnesius, visas personalas buvo prisaikdintas laikyti viską paslaptyje. Kambariai buvo paruošti likus dešimčiai dienų iki poros atvykimo, visuose trijuose apartamentuose viskas, pradedant baldais ir baigiant kambarių pramogų sistema, šaldytuvais ir gėlėmis, buvo pakeista pagal Amal ir George’o skonį.

Akivaizdu, kad dėl pinigų nebuvo nerimaujama, o George’as darė viską, kad jo žmona gimdytų maksimalaus komforto sąlygomis. Buvo pasirūpinta absoliučiai viskuo: ten yra net išsamus vynų sąrašas, kad George’as galėtų pagal savo skonį pasveikinti ką tik gimusias savo atžalas.“

Laimei, porai, kurios turtas bendrai paėmus vertinamas 160 milijonų eurų, pastarasis pasišvaistymais pinigais nebuvo toks jau reikšmingas.
Visi „Lindo“ apartamentai turi nuosavus vonios kambarius, bevielį internetą, viešbučio tipo kambarių tarnybą, ir šampano meniu.

Patiekalus ruošia profesionalūs virtuvės šefai, o tėvai turi galimybę užsisakyti tradicinės popietės arbatos.

Tame pačiame išskirtiniame sparne Kate Middleton 2013 metų liepą pagimdė princą George’ą, o 2015 metų gegužę – princesę Charlotte. Čia pasaulį išvydo ir abu princesės Dianos sūnūs: 1982 metais Williamas, o 1984-aisiais – Harry.

Kaip galima suprasti, karališkosios šeimos mokėjo tokią pačią sumą, kaip ir Clooney pora.

Beje, po dvynukų gimimo garsenybių pora viešumoje dar nesirodė. Jos vardu išplatintas pranešimas skambėjo taip: „Amal ir George’as susilaukė Ellos ir Alexanderio Clooney. Visi, Ella, Alexanderis ir Amal, yra sveiki, laimingi ir puikiai laikosi. George’as yra ramus ir per kelias dienas turėtų atsigauti.“

Neseniai Clooney poros atstovas spaudai patvirtino, kad jie buvo apsistoję „Lindo“ sparne ir už savo viešnagę susimokėjo.

„Lindo“ sparnas yra privatūs gimdymo namai nuo 1937 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)