„Neturiu priekinių dantų. Iš tiesų man patiktų sakyti, jog jų netekau skriedama riedlente ar darydama kažką „kieto“, bet, manau, kad tuo reikia dalytis, nes vienas labiausiai mus slegiančių dalykų, po širdies ligų, yra stresas, – pasakojo Demi. – Stresas yra ta priežastis, dėl kurios netekau dantų.“

Demi pasakius, kad ji neteko dviejų dantų, laidos vedėjas parodė nuotrauką, kurioje besišypsančiai aktorei trūko vieno danties. „Dviejų, netekau dviejų, nors nuotraukoje matyti tik vienas“, – patvirtino aktorė.

Demi Moore

D. Moore juokavo, kad naujas įvaizdis itin patiko jos vaikams. „Jiems labai patiko mane matyti be dantų. Tokia buvau labiau pažeidžima kaip žmogus“, – kalbėjo Demi.

„Iš tiesų jie man tiesiog iškrito, tiesiog pradėjo judėti, – pasakojimą tęsė aktorė ir pridūrė. – Ačiū Dievui, kad stomatologija šiais laikais tokia moderni.“

Ir nors interviu metu aktorė apie savo šypseną kalbėjo itin pakiliai, panašu, kad tas laikotarpis jai nebuvo labai malonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)