Kažkada svėrusi 86 kilogramus, K. Sobčiak nusprendė, jog niekada daugiau neleis sau priaugti papildomų kilogramų. Ji ne tik keturis kartus per savaitę sportuoja, lanko jogos užsiėmimus, tačiau ir sveikai maitinasi. Labiausiai skandalingąją Rusijos šou pasaulio atstovę stebina žmonių reakcija. Mat mačiusiems ją televizijos ekrane atrodo, kad ji sveria kur kas daugiau.

Pati K. Sobčiak mano, kad šiuo metu yra idealios formos, o jos figūros gali pavydėti bet kuri mergina, skelbia segodnya.ua. Šiuo metu K. Sobčiak sveria 53 kg, o jos ūgis yra 173 kg. Bedidžiuodama žinoma moteris atskleidė ir savo apimtis: 86-63-85.

Įdomu tai, kad Ksenijos kontrakte yra sąlyga, jog ji negali sverti daugiau nei 60 kg. Taigi, ji daro viską, kad išlaikytų liekną liemenį, rašoma starhit.ru.

Net ir besilaukdama sūnaus ji kasdien aktyviai sportavo, o kiek mažiau nei prieš metus gimus mažyliui greitai susigrąžino lieknas kūno formas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)