51 metų žvaigždė nufotografuota vilkinti baltą maudymosi kostiumėlį, kuris išryškina jos pavydėtiną figūrą. Straipsnyje modelis kalba apie tai, ką reiškia peržengti penkiasdešimtmečio ribą: „Man tai buvo sunku. Mintis, kad tau sukanka penkiasdešimt – baugina. Taip ilgai buvau dvidešimtmetis modelis ant „Vogue“ viršelio, arba dvidešimt penkerių, trisdešimties. Ir staiga – mano dukra tokio amžiaus“.

#BTS When the sand is the set.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Jun 5, 2017 at 11:10am PDT

C. Crawford yra penkiolikametės Kaios, kuri taip pat sėkmingai veržiasi į priekį modelių pasaulyje, mama. Taip pat ji augina septyniolikos metų sūnų Presley.

Moteris yra patenkinta savo laimėjimais ir tvirtina nenorinti atsukti laiko atgal.

„Per Motinos dieną buvo atvažiavusi mano mama, daug kalbėjomės. Nenoriu leisti šešto dešimtmečio mėgindama sugrįžti ten, kur buvau ketvirtajame. Aš sunkiai dirbau ir tapau tuo, kuo esu“, – atvirai prisipažino modelis.

#FBF Denim only. #repost @ShopRedone

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Jun 9, 2017 at 11:41am PDT

C. Crawford taip pat svarstė apie tai, kaip šiais laikais pradedantys modeliai atkreipia į save dėmesį, naudodamiesi socialinės žiniasklaidos platformomis.

„Dėl socialinės žiniasklaidos matai, kad grožis nėra retenybė. Grožis yra visur, kur tik pažiūrime – manau, moterims tai suteikia galią, – sako Cindy. – Anksčiau turėjome nedidelį būrį moterų, kurios pasirodydavo žurnaluose. Dabar gali eiti į „Instagram“ ir pamatyti, kad kažkas, apie ką galbūt niekada negirdėjai, kas galbūt turi vieną sekėją, o gal devynis milijonus – yra gražus. Kartais tai tampa filtru, tačiau manau, kad moterys prasimuša. Manau, kad moterys atpažįsta savo pačių grožį.“

Cindy ką tik atšventė devynioliktas vestuvių su 55 metų Rande Gerberiu metines.

C. Crawford ir jos šeimos gyvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)