Po dramatiškos pergalės „Eurovizijos“ konkurse 2009 m. A. Rybakas visomis išgalėmis stengėsi slėpti savo asmeninį gyvenimą nuo viešumos. Tačiau neseniai 31-erių scenos atstovas pristatė savo mylimąją. Su nauja mergina jis ne tik lankosi renginiuose, bet ir drauge keliauja, skelbia starhit.ru.

„Jos vardas Džulija. Saša su šia mergina susitikinėja jau keletą mėnesių. Įsimylėjėliai vienas kitą atrado populiariame pažinčių puslapyje. Abipuse simpatija prasidėję santykiai netruko įsibėgėti. Jie greitai susitarė susitikti ir kadangi abu daug keliauja, mėgsta muziką ir sportą, greitai rado bendrą kalbą“, - žurnalistams išdavė artimas atlikėjo draugas Filipas.

A. Rybakas ir jo mylimoji

Kaip vėliau paaiškėjo, jam patikusios merginos dėmesio artistas siekė rengdamas romantiškus pasimatymus. Panašu, kad atlikėjo išrinktoji supratingai žiūri ir į mylimojo darbą ir užimtą dienotvarkę. Mylimieji nuolatos palaiko ryšį ir susirašinėja socialiniuose tinkluose, todėl išsiskyrimo ilgesio nejaučia. „Nepaisant to, kad Saša turi nuolatos gastroliuoti, jis stengiasi kasdien skambinti savo mylimajai. Jie gali net keletą valandų kalbėtis ar susirašinėti“, - išdavė atlikėjui artimas šaltinis.

Pusmetį susitikinėjanti pora jau susipažino ir su vienas kito artimaisiais bei draugais. Sklando gandai, kad įsimylėjęs dainininkas savo merginai ketina sukurti ir dainą.

A. Rybakas ir jo mylimoji
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)