Duodama interviu laikraščiui „National Enquirer“ Lauren Hunter atviravai papasakojo apie savo santykius su A. Rodriguezu ir tvirtino, kad su dabartine savo drauguže Jennifer Lopez jis tikrai nėra sąžiningas, rašo „Daily Mail“.

L. Hunter yra 34-erių metų moteris, auginanti tris vaikus. Vieno iš jų tėvas – buvęs futbolininkas Marcusas Allenas.

„Nemanau, kad A. Rodriguezas galėtų jausti J. Lopez kokį nors seksualinį potraukį. Būdamas su ja lovoje veikiausiai įsivaizduoja mane, – įsitikinusi L. Hunter. – Jam patinka, kai aviu aukštakulnius, dėviu apatinį trikotažą, taip pat kai atrodau lyg mokinukė. Tai, ką galiu padaryti būdama su juo, negalėčiau su niekuo kitu.“

L. Hunter teigia, kad 41-ų A. Rodriguezas labai teigiamai žiūri į seksą trise yra linkęs į vujarizmą. Apie tai, anot jos, A. Rodriguezas pats yra prisipažinęs per intymius pokalbius, vykdavusius, kai pora net 12-ai valandų atsiribodavo nuo aplinkinio pasaulio.

Anot L. Hunter, pirmoji intymi jos sueitis su A. Rodriguezu įvyko 2011 metais. Tąsyk jie susitiko Vest Holivude. Oficialiai buvęs beisbolo žaidėjas tada susitikinėjo su kita moterimi – Holivudo žvaigžde Cameron Diaz.

„Pasimylėjome, o tada kartu su C. Diaz nuėjome į MTV muzikos apdovanojimų ceremoniją. Beje, C. Diaz kažkodėl atrodė labai prislėgta“, – prisimena L. Hunter.

Tuometinis L. Hunter širdies draugas buvo M. Allenas. Kaip tik jis 2014 metais ir tapo trečio moters vaiko tėvu. Visgi net ir tuo laikotarpiu, kaip pati tvirtina, ji kartkartėmis susitikinėdavo su A. Rodriguezu.

L. Hunter tikina, kad paklaustas, ar į dabartinę savo išrinktąją 47-erių metų J. Lopez žiūri rimtai, A. Rodriguezas tik vyptelėjo ir nusikvatojo. Moteris tvirtina savomis akimis mačiusi tas pašaipias mimikas, mat su A. Rodriguezu kalbėjosi per „FaceTime“.

„Kai jis taip išsiviepė, supratau, kad visa ta istorija – muilo burbulas“, – sako L. Hunter.

Moteris labai aiškiai davė suprasti, kad susisaistyti su buvusiu sportininku jokio noro neturi ir jau tikrai už jo netekėtų – juk jie tik susitikinėdavo prieš A. Rodriguezui užmezgant santykius su J. Lopez.

„Net kelis mėnesius iki rimtų santykių su J. Lopez, kurie prasidėjo vasarį, o gal kovą, A. Rodriguezas mane vis kur nors pasikviesdavo. Duodavau suprasti, kad jei nesirengiame būti pora, susitikinėti nereikia“, – pasakoja moteris.

„Likus savaitei iki santykių su J. Lopez pradžios jis pasikvietė mane į Majamį“, – teigia L. Hunter.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 4, 2017 at 3:38pm PDT

Apie A. Rodriguezo santykius su J. Lopez L. Hunter tvirtina sužinojusi tada, kai perskaitė apie poros kelionę į Bahamas.

„Prieš tai jis nė karto nebuvo apie ją užsiminęs, todėl iš karto pamaniau, kad nieko rimto tarp jų būti negali“, – sako L. Hunter.

L. Hunter tvirtina, kad praeitą mėnesį A. Rodriguezas su ja susisiekė. Jis prašė atvažiuoti į Kanzas Sitį ir kartu praleisti naktį. Pats šiame mieste viešėjo todėl, kad jame vyko rungtynės tarp Niujorko „Yankees“ ir vietinės „Royals“ komandų, kurių praleisti negalėjo.
Kaip įrodymą, kad pokalbiai iš tiesų vyko ir kad buvo įkalbinėjama atskristi į Kanzas Sitį, L. Hunter parodė teksto žinutes, kurios, kaip tvirtina, buvo rašytos A. Rodriguezo.

Per kitą susirašinėjimą L. Hunter teigia gavusi A. Rodriguezo pasiūlymą pasikalbėti per „FaceTime“. Į tai ji atsakė nusiųsdama savo nuotrauką, kurioje pozuoja gerokai apsinuoginusi.

Dar viena nuo A. Rodriguezo gauta žinutė buvo prašymas atsiųsti vaizdo įrašą. O pasikalbėti per „FaceTime“ jis prašė tik įsitikinęs, kad L. Hunter namie viena.

„J. Lopez tikrai ištiks šokas. Visgi ji turėtų būti bukaprotė, jei tiki, kad jis ištikimas“, – sakė L. Hunter.

Moteris tikino, kad kartą A. Rodriguezas jai siūlė tūkstančius dolerių už seksą trise su viena iš ilgamečių jo partnerių.

„Jam patinka raumeningos moterys, be to, net tada, kai turėjo draugę, sakė kas mėnesį man mokėsiąs, kad prie jų prisijungčiau – norėjo turėti dvi merginas“, – pasakoja L. Hunter.

Apie A. Rodriguezo sugebėjimus miegamajame L. Hunter kalbėjo tik teigiamai – viskas, ką jis daro, anot jos, yra neįtikėtina.
„Vis dėlto švelnumu jis nepasižymi – mėgsta šiurkščias glamones. Šiaip lovoje jis neprilygstamas“, – pasakoja L. Hunter ir priduria, kad vienas iš A. Rodriguezą jaudinančių dalykų – stebėti, kaip moteris pati sau suteikia malonumą.

„Esu tai dariusi jo akivaizdoje. Vujarizmas – vienas iš jo fetišų, – teigė moteris. – Atrodo, kad moters pasitenkinimas jam svarbiau nei jo paties. Yra buvę, kad susitikdavome, bet apskritai lytiškai nesantykiaudavome – jis tiesiog mane patenkindavo ir to jam užtekdavo.“

L. Hunter pasakoja, kad A. Rodriguezas visada prašydavo pasakoti apie intymius santykius su kitais.

„Jis mėgsta pajusti pavydą, tai jį užveda, be to, kartkartėmis per „FaceTime“ stebi, kaip treniruojuosi sporto salėje“, – pasakoja L. Hunter.

Itin atviras L. Hunter interviu buvo publikuotas praėjus dienai po to, kai įžymybių gyvenimo naujienoms skirta svetainė TMZ paskelbė žinią, kad su A. Rodriguezu neseniai susisiekė moteris ir reikalavo net 600 tūkst. JAV dolerių (maždaug 533 tūkst. eurų) išpirkos, antraip grasino paviešinti intymaus pobūdžio jų susirašinėjimą.

Kaip skelbiama publikacijoje, tarp A. Rodriguezo ir šantažuoti bandžiusios moters jokių rimtų santykių niekada nėra buvę, tačiau ji net trejetą pastarųjų metų nesiliovė jam grasinusi.

Svetainėje TMZ rašoma, kad moteris, kurios tapatybė liko neatskleista, sakė paviešinsianti kadaise rašytas žinutes ir pateiksianti jas kaip visiškai neseną susirašinėjimą, vykusį prasidėjus A. Rodriguezo santykiams su J. Lopez.

My #MCM 💗

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 22, 2017 at 11:45pm PDT

Pravarde A-Rod dažnai vadinamas beisbolo žaidėjas, kaip pranešama, atsisakė mokėti, patikino, kad jo santykiai su J. Lopez rimti, ir pasakė, kad kreipsis į policiją, jei grasinimai nesiliaus.

J. Lopez tuo metu neva stengėsi palaikyti į kvailą istoriją įsivėlusį A. Rodriguezą ir tikino, kad panašioje situacijoje jai teko atsidurti ir anksčiau.

Galima paminėti, kad A. Rodriguezas yra susitikinėjęs ne su viena Holivudo žvaigžde, tarp kurių – C. Diaz, Kate Hudson ir Madonna. Šis vyras taip pat siejamas su Demi Moore.

Pastarąjį kartą A. Rodriguezas rimtai ir net ketverius metus – nuo 2011-ųjų iki 2015-ųjų –bendravo su imtynininke Torie Wilson.
2002 metais A. Rodriguezas vedė Cynthią Scurtis, o 2008 metais pora išsiskyrė. Jie susilaukė dviejų dukterų – Ellos ir Natashos. Teigiama, kad santuoka iširo dėl A. Rodriguezo ryšio su Madonna.

Me and my macho bello...#MetGala2017 #Valentino

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 1, 2017 at 3:49pm PDT

Beisbolo žvaigždė ir J. Lopez iš pažiūros atrodo laimingi. A. Rodriguezas noriai dalijasi nuotraukomis, iš kurių matyti, kaip šauniai ir romantiškai pora leidžia laiką Majamyje.

J. Lopez visiškai neseniai paskelbė nuotrauką, kurioje nusifotografavo kartu su A. Rodriguezu ir jų abiejų vaikais.

J. Lopez augina devynmečius dvynius Maxą ir Emme. Vaikų tėvas – buvęs sutuoktinis Marcas Anthony.

J. Lopez buvo net tris kartus ištekėjusi, be to, yra susitikinėjusi su Seanu Combsu, kurio sceninis pseudonimas – P. Diddy, Benu Afflecku ir Drake‘u.

Pastarasis jos partneris – šokėjas Casperas Smartas. Su juo J. Lopez galutinai išsiskyrė 2016 metais po net penkerius metus trukusių santykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)