Tačiau nors ir kankinamas rimtų sveikatos problemų, garsus Rusijos mados kūrėjas ir toliau išlieka elegantiškas, stilingas ir rafinuotas – jis visada rengiasi tiesiog nepriekaištingai. Be to, stengiasi kuo dažniau iš Rusijos sostinės ištrūkti į Paryžių, skelbia dni.ru.

„Kiekvieną mėnesį lankausi Paryžiuje. Ten turiu nedidelį studijos tipo butą. Jį įsigijau už pirmąjį honorarą, kurį gavau bendradarbiaudamas su viena garsia kosmetikos kompanija. Štai ir keliauju ten sumokėti komunalinių mokesčių. Jie sudaro maždaug 400 eurų per mėnesį. Be to, mados ir grožio sostinėje ieškau naujų ir įdomių audinių, aksesuarų, įkvėpimo naujoms kolekcijoms“, – apie Paryžių kalba S. Zaicevas.

Anot pačio dizainerio, mieliau nei prie jūros ar vandenyno jis laiką leidžia tik Maskvoje. „Ščelkovskio rajone man priklauso septynių arų sklypas. Šalia teka upė. Neįtikėtinas grožis! Tai ne tik mano užmiesčio tvirtovė, bet ir nuostabus kūrybos centras, savotiškas muziejus, galerija“, – pasakojo žinomas vyras.

Būtent ten S. Zaicevas laiko visus gautus apdovanojimus ir atminimo dovanas, įspūdingą žurnalų, paveikslų, eskizų, audinių, fotografijų ir knygų kolekciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)