Oprah Winfrey

Dažniausiai bulvarinėje spaudoje linksniuojama antsvorio sugebėjusi atsikratyti įžymybė, ko gero, Oprah Winfrey. Šios 59 metų JAV televizijos žvaigždės kūno apimtys kito, galima sakyti, drastiškai, o informacija apie tai visada būdavo tarp didžiausių naujienų. O. Winfrey polinkį staiga priaugti ir numesti svorio lemia tam tikri skydliaukės veiklos sutrikimai, kuriais, kaip pati tvirtino, anksčiau teisino savo įprotį valgyti tai, ką nori.

Artėjant 2000-iesiems O. Winfrey sugebėjo sukūsti iki 72 kilogramų ir manė, kad pavyko galutinai išspręsti su svoriu susijusias problemas. Deja, 2008 metais teko konstatuoti, kad kilogramai sugrįžo – moteris vėl svėrė 90 kilogramų. 2010 metais per savo vedamą laidą O. Winfrey pareiškė, kad jokių dietų daugiau nebesilaikys.

Oprah Winfrey

Johnas Goodmanas

Labiausiai vaidmeniu situacijų komedijoje „Roseanne“ išgarsėjęs aktorius Johnas Goodmanas 2007 metais buvo pasiekęs net 167 kilogramų svorį.

Nuo tada 61 metų aktorius metė gerti, visiškai atsisakė cukraus ir pasistengė būti fiziškai aktyvesnis. Dabar jis sportuoja šešias dienas per savaitę ir sveria net 45 kilogramais mažiau.

Johnas Goodmanas

Kelly Osbourne

Po projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ garsiojo Ozzy Osbourne‘o dukrelės nebekankina emocinio valgymo priepuoliai. Atsikračius šio įpročio jai pavyko numesti net 23 kilogramus.

Šokių pamokos ir treniruotės su svarmenimis 29-erių metų Kelly Osbourne tikrai išėjo į naudą. Moteris labai drąsiai demonstravo menkai pridengtą kūną ant žurnalo „Shape“ 2010 metų gruodžio numerio viršelio.

Kelly Osbourne

Janet Jackson

Nuolatiniai Janet Jackson svorio pokyčiai tapo ne vienoje žiniasklaidos publikacijoje aptariama tema.

2010 metų gruodį jos kūno linijos tikrai buvo vertos pagyrų. Tada ji tikino per dieną suvalganti obuolį ir nedidelį pakelį tortilijos traškučių, mat rengėsi dainos „Love Will Never Do“ klipo filmavimui.

Po vaikelio gimimo aktorė vėl neįtikėtinai pasikeitė ir retai rodosi viešumoje.

Janet Jackson

Renee Zellweger

Kad įtikinamai suvaidintų klasika tapusį Bridget Jones personažą, 44-erių aktorė Renee Zellweger turėjo priaugti maždaug 10 kilogramų, kitaip sakant, nuo 4 dydžio pereiti prie 14.

Tačiau po filmavimo įvykusio lieknėjimo proceso rezultatas buvo dar labiau šokiruojantis. R. Zellweger, žinoma, laikėsi dietos, kad numestų priaugtą svorį, bet kai tai pagaliau įvyko, dietos ji nenutraukė, todėl ir toliau kūdo.

Dietologai laikosi nuomonės, kad dėl nuolatinių svorio svyravimų ilgainiui tampa vis sunkiau tikslingai atsikratyti papildomų kilogramų ir vėl jų nepriaugti.

Renee Zellweger

Kirstie Alley

62-ejų metų aktorės Kirstie Alley svoriui taip pat labai būdingas jo jo efektas. K. Alley yra buvusi efektyviai svorį reguliuoti padedančią tinkamą mitybą propaguojančios JAV įmonės „Jenny Craig“ reklaminiu veidu. Nuosekliai laikydamasi sudaryto mitybos plano ji sugebėjo atsikratyti net 34 kilogramais, deja, pasibaigus bendradarbiavimo sutarčiai didžioji dalis kilogramų sugrįžo.

Maždaug prieš porą dešimtmečių savo vedamoje laidoje K. Alley atvirai papasakojo apie nuožmią kovą su didėjančiomis kūno apimtimis. Tada jos svoris siekė apie šimtą kilogramų. 2008 metais aktorė pažadėjo net 36 iš jų atsikratyti, o 2010 metų rugsėjį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad liko numesti dar 13.

Kirstie Alley

Khloe Kardashian

2015 metais televizijos realybės šou žvaigždė akivaizdžiai sulieknėjo. Tai jai pavyko geriant didžiulius kiekius vandens ir penkiskart per savaitę sportuojant su asmeniniu treneriu Gunnaru Petersonu. K. Kardashian kaip įmanydama stengiasi pakeisti įsisenėjusias pažiūras.

Žurnalui „People“ ji tvirtino: „Valgau, galima sakyti, ką noriu, tačiau porcijas riboju, nors anksčiau niekada to nedarydavau. Tai išties sunku. Turi įprasti valgyti mažiau, o akys juk didesnės už skrandį.“

Khloe Kardashian

Jessica Simpson

Kartkartėmis sunku prisiminti, kaip Jessica Simpson išgarsėjo. Pastaraisiais metais bene labiausiai domimasi jos svoriu prieš nėštumą, visą nėštumo laikotarpį ir po gimdymo. Susilaukusi pirmo kūdikio J. Simpson turėjo atsikratyti maždaug 23 kilogramų.

Tada ji tapo organizacijos „Weight Watchers“ atstove. J. Simpson prisipažino, kad būdama nėščia, ji nelabai rūpinosi tuo, ką valgo, tačiau vėliau, susidūrusi su nepageidaujamomis pasekmėmis, klaidos nebekartojo. Antros atžalos susilaukusi motina tikina, kad dievina kokteilius ir vaisius, o rūpinimasis sveikata jau tapo neatsiejama jos gyvenimo dalimi.

Janet Jackson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)