Buvusi pirmoji JAV dama sako, kad visus aštuonerius prezidentavimo metus per visas iškilmingas vakarienes jos vyras vilkėjo tą patį smokingą ir net tuos pačius batus.

Šią pikantišką naujieną M. Obama paskelbė, dalyvaudama Pasaulinėje „Apple“ produkcijos pardavėjų konferencijoje Kalifornijoje, San Chosė.

53 m. buvusi Amerikos pirmoji dama prisiminė, kaip daug metų ją fotografavo, aptarinėjo jos sukneles, papuošalus valstybinės reikšmės vakarienėse, nes tai buvo plačiai nušviečiami renginiai, o fakto apie tą patį vyro rūbą bei apavą nepastebėjo.

„Taip neteisinga – <...> kad ir kur eitume, jis velkasi tą patį smokingą, – sakė M. Obama. – Žmonės fotografuoja mano batelius, apyrankes, vėrinius, bet nekomentavo, kad visus aštuonerius metus jis vilkėjo tą patį smokingą ir avėjo tuos pačius batus.“

Ji pridūrė: „O jis tuo didžiavosi. Sakydavo: „Aš pasiruošęs. Susiruošiu per 10 minučių. O kiek laiko tu užtrunki?“ Aš jam: „Dink iš čia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)