Visą popietę 97-erių metų Daphne Dunne laukė Sidnėjaus Kambelio įlankoje. Kartu su savimi ji buvo pasiėmusi alaus butelių prikrautą šaltdėžę.

D. Dunne atkaklumo nė kiek nesumažino pliaupiantis lietus. Kaip pati sakė „Daily Mail Australia“, princo laukti verta, neatsižvelgiant į jokias liūtis.

Reikia pasakyti, kad laimė susitikti princą Harry D. Dunne nusišypso ne pirmą kartą.

Pirmasis susitikimas įvyko 2015 metų gegužę prie operos teatro pastato. Tąsyk, pamatęs Viktorijos kryžių ant moters krūtinės, princas Harry širdingai ją apkabino ir net pakštelėjo į skruostą.

„Šįkart sulaukiau bučkio į kitą skruostą, – sakė moteris. – Jis buvo labai mielas. Apkabino mane, pabučiavo ir pasakė, kad džiaugiasi vėl matydamas.“

„Princui buvo labai malonu mane susitikti. Pats prisiminė, kad po ano susitikimo praėjo dveji metai. Beje, jis paklausė, ar kada nors nusisegu medalius, ir aš atsakau, kad taip darau tik eidama miegoti“, – dalijosi įspūdžiais D. Dunne.

Paklausta, ar pasiūlė princui pasivaišinti alumi, kurį laikė šaltdėžėje, moteris atsakė: „Ne, jis tiesiog labai skubėjo, be to, buvo merkiamas lietaus“.

Sidnėjus iš tiesų pasitiko princą Harry lietumi. Beje, į Australijos sostinę karališkosios šeimos atstovas atvyko paskelbti, kad pradedamas iki renginio „Invictus Games 2018“ (nenugalimųjų žaidynės) likusio laiko atvirkštinis skaičiavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)