„Mamą ištiko širdies priepuolis. Gydytojas skubiai atskrido iš Londono ir atliko visus reikalingus tyrimus“, – trumpai pablogėjusią sveikatos būklę komentavo K. Orbakaitė.

Tačiau pati garsiosios A. Pugačiovos dukra apie blogėjančią motinos sveikatą sužinojo tik po atliktų tyrimų ir pakartotinių vizitų klinikoje. Anot jos, primadona norėjo apsaugoti artimuosius nuo jaudulio ir nerimo. „Mama nenorėjo jaudinti manęs kol buvau Amerikoje“, – populiarią atlikėją cituoja „Komsomolskaja pravda“.

Žurnalistams pavyko išaiškinti, kad detalūs tyrimai atlikėjai buvo atlikti po to, kai ji pajautė širdies priepuolio simptomus, o gydytojai nustatė, kad delsti negalima. Kol kas spėliojama, ar ji jau išvyko į Latviją atgauti jėgų, tačiau gerbėjai vis dar sunerimę dėl mylimos dainininkės sveikatos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)