Kalifornijoje vykusiame renginyje dalyvavusi H. Berry dėvėjo sidabro spalvos suknelę, kuri aptempė suapvalėjusį pilvuką. Aktorė pozavo ir pasisukusi šonu bei rankas užsidėjusi ant pilvuko. Būtent taip, kaip džiaugsmingai pozuoja nėščiosios.

Tiesa, nepastebėta, kad moteris su kuo nors susitikinėtų, skelbia closerweekly.com. 2016 metais aktorė išsiskyrė su trečiuoju savo vyru Oliveriu Martinezu. Pora susituokė 2013-aisiais.

Po tokių spėlionių, kurias pakurstė kūno linijas išryškinanti suknelė, H. Berry suskubo tai paneigti. „Instagram“ tinkle moteris pasidalijo nuotrauka, prie kurios prirašė: „Ar gali mergina pasimėgauti kepsniu ir bulvytėmis?“

DELFI primena, jog pirmasis H. Berry vyras buvo beisbolo žvaigždė Davidas Justice'as. Vėliau moteris ištėkėjo už atlikėjo Erico Beneto, tačiau jųdviejų keliai taip pat išsiskyrė.

H. Berry jau augina 2 vaikus: devynerių dukrą Nahlą Arielą Aubry ir trejų sūnų Maceo Robertą Martinezą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)