Po to, kai antradienį nuotrauka ir trumpas video pasirodė socialinėje žiniasklaidoje, K. Griffin neteko rėmėjų ir darbų, taip pat ir CNN Naujųjų metų laidos vedėjos darbo, informuoja reuters.com.

D. Trumpas pabrėžė, kad nuotrauka su kruvina į jo panašia galva buvo pasibjaurėtina, tai traumavo jo šeimą, o ypač jauniausią 11 m. sūnų Barroną. Vyriausias JAV prezidento sūnus pareikalavo atleisti komikę.

„Nemanau, kad po viso šito turėsiu darbą. Pasakysiu atvirai – (D. Trumpas) mane sužlugdė“, – sakė 56 m. amžiaus komikė, dviejų „Emmy“ laimėtoja, garsėjanti šiurkštoku, provokuojamu humoru. Ji teigė sulaukusi ir grasinimų mirtimi.

Antradienį vėlai vakare K. Griffin socialinėje erdvėje atsiprašė, tiesa, įžūliai pridūrė: „Nebijau Donaldo Trumpo.“ Ji taip pat pabrėžė, kad ir toliau laidys juokus apie šalies prezidentą.

Moteris sako, kad mėgsta provokuoti žmones, todėl dažai nukenčia nuo valdžią turinčių asmenų.

„To, kas nutiko man, dar nėra buvę šios didingos šalies istorijoje, kai JAV prezidentas, jo suaugę vaikai ir pirmoji šalies dama siekia sugriauti man gyvenimą“, – sakė ji.

Komikė tvirtina, norėjusi pašiepti D. Trumpo komentarus per rinkimų kampaniją, kai jis pareiškė, kad iš 2015 m. prezidento rinkimų debatų moderatorės, CNN žurnalistės Megyn Kelly akių ir apskritai iš jos „liejasi kraujas“.

D. Trumpo pastabą interpretavo kaip norą pasakyti, kad žurnalistei menstruacijos, todėl ji nedraugiškai nusiteikusi.

Praėjusį penktadienį Baltuosiuose Rūmuose vykusioje eilinėje trumpoje spaudos konferencijoje atstovas spaudai Seanas Spiceris nekomentavo nuotraukos, tik pasakė, kad prezidentas, pirmoji šalies dama ir Slaptoji tarnyba aiškiai išsakė savo nuomonę apie nuotrauką.

JAV Slaptoji tarnyba, kuri yra atsakinga už šalies prezidento saugumą, pradėjo tyrimą dėl nuotraukos, kurioje K. Griffin laiko kruviną D. Trumpo galvos imitaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)