37-erių žvaigždė sakė, kad ypač po to kai jos patėvis parašė knygą apie jų gyvenimą iki jis tapo moterimi, Kim sakė, kad nebegerbia jo.

Read about my journey in my book The Secrets of My Life released April, 25! #SecretsOfMyLife

Публикация от Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) 13 Апр 2017 в 5:11 PDT

„Istoriją galima nupasakoti ir be negatyvių detalių. Atrodo, kad viskas yra tik tavo kaltė. Aš tiesiog jos nebegerbiu. To, kas taip mąsto, aš net nenoriu turėti savo aplinkoje“, – kalbėdama prieš savo mamą Kris atskleidė K. Kardashian.

Kim taip pat pasakojo, jog jaučia spaudimą iš C. Jenner ir netiki nuoširdumu. Žinoma moteris taip pat paatviravo ir apie patėvio melą bei skausmą, kurį patyrė supratusi, jog žmogus, kuris ją augino, nebėra tas, kuo ji jį laikė.

„Mes ją palaikėme ir visada padėjome, bet atgal sulaukėme tik neapykantos ir peilio į nugarą. Mūsų santykiai niekada nebus tokie, kaip anksčiau“, – dailymail.co.uk yra sakiusi Kim.

Tiesa, nors šianien Kylie ir Kendall nebendravo su savo tėvu, joms pavyko rasti bendrą kalbą ir suprasti. Kiek vėliau jos visos kartu sutiko ir didžiąsias metų šventes, nors Kim vis dar negali atleisti ir palaikyti tokių draugiškų santykių, kokie jų šeimoje gyvavo iki patėvio pasikeitimo.

Happy Thanksgiving to all my friends and family :)

Публикация от Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) 24 Ноя 2016 в 8:04 PST


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)