Atvykusi į Voronežą ji nuėjo pas seniai pažįstamą masažuotoją, norėdama pasigražinti po ilgos kelionės.

O vietos žiniasklaida viską iškreipė ir parašė, kad balerina linksminosi su kažkokiu verslininku Sergejumi, pas jį svečiavosi ir būtent iš jo buto kėlė į savo paskyrą provokuojamas nuotraukas.

Dni.ru paprašė įpykusios A. Voločkovos papasakoti, kaip iš tiesų buvo. Balerina sakė, kad melas ją supykdė.

„Nespėju įkelti nuotraukos į instagramą, jau atsiranda tokių, <...> kurie būtinai pateiks įsivaizduojamą dalyką kaip realybę, – piktinosi A. Voločkova. – Visus nuvilsiu – iš tiesų buvau gerose masažuotojo rankose. Sergejus Čertkovas – aukštos klasės masažo, manualinės terapijos ir psichologijos meistras. Jis padėjo man atsigauti po kelionės, prieš pasirodymą.“

„Ir kas čia ypatingo, – tęsė balerina. – Einu į masažą tris kartus per savaitę. Ir kaip iš tokios, atrodytų, nekaltos nuotraukos galima sukurti romaną? Kaip man atsibodo neigti tokius bjaurius dalykus ir melą. Gaila, kad masažuotojas Sergejus tik kaulus tiesina, o ne piktus, nuodingus liežuvius.“

Voroneže balerina davė interviu, kuriame paaiškino norą viešai apsinuoginti.

„Ir šou verslo žvaigždės, ir eiliniai žmonės fotografuojasi apsinuoginę, kad ir su nepatraukliausiomis figūromis Visi gali daryti, ką nori, niekas nekreipia dėmesio.

O A. Voločkova paplūdimyje su mini maudymosi kostiumėliu, – nes galiu sau tai leisti dėl savo figūros, – sensacija, striptizas. Bet aš nesiorientuoju į tokias nuomones.

Gyvenu laisvai, lengvai, taip, kaip man patinka. Mano formos tokios, kad galiu jas demonstruoti, o tuo pačiu visus raginti sveikai gyventi, sportuoti, galų gale bent prasitempti“, – sakė A. Voločkova.

Daugiau pikantiškų A. Voločkovos nuotraukų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)