Šeštadienį, gegužės 27 dieną, minėtame šou teisėjaujantis D. Williamsas privertė kolegą teisėją S. Cowellį susigūžti – jis nusimovė kelnes.

57 metų Simonas pakraupo, kai 45 metų Davidas ant abiejų sėdmenų pademonstravo laikinas tatuiruotes. Vienoje pusėje buvo Davido veidas su užrašu „forever“ (angl. amžinai) apačioje, o kitoje pusėje – Simono veidas su užrašu „in love“ (angl. įsimylėję).

Nors Davidas džiūgavo, Simonas neatrodė toks sužavėtas. „Žinote, man mokama neužtektinai, kad su tuo tvarkyčiausi, – sušuko Simonas. – Rimtai, man darosi bloga. Tai nenormalu. Kodėl juokiatės? Ekscentrikas. Man tai nepatinka.“

Davidas po šou nenurimo ir socialiniame tinkle Twitter parašė: „Manau, kad Simonui Cowelliui išties patiko mano naujoji tatuiruotė.“ Prie įrašo jis įkėlė dar vieną savo sėdmenų nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)