Po itin jausmingos ceremonijos „Hello!“ žurnalistams pasakodama apie santuoką moteris susigraudino ir išdavė, kad tai laiko naujos pradžios galimybe po 34 santuokos metų. "Tai yra nauja mūsų pradžia. Manau, kad visi turėtų atnaujinti savo santuokos įžadus", - sakė Sh. Osbourne.

Ekstravagantiškasis rokeris Ozzy Osbourne pritarė žmonai. „Po ceremonijos jaučiuosi visiškai atsigavęs. Žinau, kad žmona mane myli, o ji žino, kaip stipriai ją myliu aš. Džiaugiuosi, kad būsime kartu, kad ir kas lauktų mūsų ateityje."


Gražios šventės dieną pora nepabūgo prabilti ir apie neištikimybės skandalą. Komentuodama tai Sharon atvirai prisipažino, kad jautėsi kaip tikra kvailė. „Man atrodė, kad visi žinojo ir juokėsi iš manęs. Tačiau galiausiai paaiškėjo, kad esame neišskiriami".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)