Rusų kino pasaulio atstovas pasinėręs į darbus, rašo starhit.ru. Neseniai ekranus pasiekė filmas „O liubvi“, kuriame vienas iš pagrindinių vaidmenų teko A. Čadovui, o rudenį žiūrovai išvys kino juostą „Četvertaja smena“. Jaunas vyras mano, kad už filmavimų aikštelės ribų meilę rasti nėra paprasta, dėl jos visada tenka pakovoti, nes šiuolaikinis pasaulis kupinas pagundų.

Aktorius turi sūnų Fiodorą, kurio susilaukė santuokoje su A. Ditkovskyte. Santykiai tarp dviejų rusų kino pasaulio atstovų nutrūko 2015 m. liepos mėn., tačiau jie bendrauja dėl vaiko. Berniukas daug laiko praleidžia su abiem tėvais. Anot A. Čadovo, jis vis tik tikisi sutikti jam skirtą moterį.

Panašu, kad bent jau kol kas jis išrinktosios, su kuria būtų pasiruošęs oficialiai įregistruoti santykius, nėra. Įžymybės teigimu, jam reikalinga nuolanki mergina, kuri aktyviai negins savo teisių ir nepretenduos į lyderio vaidmenį šeimoje. „Šeimoje aš esu vyras. Vyro šeimoje reikia klausyti ir tada viskas bus gerai, o moteriai tereikia meistriškai apsimesti, kad būtent jis pats viską sugalvojo“, - tikino aktorius.

Praeities klaidas suvokęs A. Čadovas stengiasi su žurnalistais apie asmeninį gyvenimą nekalbėti, nes baiminasi, kad taip gali nubaidyti savo laimę. Vyras teigia neturintis jokių troškimų, kuriuos būtų sudėtinga paversti realybe.

„Iš tikrųjų man nereikia aukso kalnų. Norėčiau visų pirma sukurti tikrą šeimą ir tapti visiškai nepriklausomu. To sau ir palinkėsiu.“ – mintimis ir ateities vizijomis dalinosi aktorius.

Kalbėdamas apie darbą jis teigė būtinai kada nors išmėginsiantis savo jėgas režisieriaus vaidmenyje, bet tam jam dar būtina prikaupti gyvenimiškos patirties. „Labai noriu, kad atsirastų nesuvaldomas noras ką nors papasakoti, tada ir klausimas apie tai, kaip nufilmuoti, nekyla“, - patikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)