Aktorių B. Stillerio ir Ch. Taylor skyrybos buvo išties nemaloni staigmena poros gerbėjams.

Bendrame pranešime jie teigia, kad jaučia didžiulę meilę ir pagarbą vienas kitam po 18 kartu praleistų metų, po kurių visgi nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Pora pabrėžė, kad jų prioritetu išliks vaikai, o žiniasklaidos paprašė gerbti privatumą.

Aktoriai susipažino filmavimo aikštelėj 1999-aisiais. Pora susituokė 2000 metais, o ceremoniją surengė Havajuose. Netrukus susilaukė ir dviejų vaikų: dukrai šiuo metu 15, o sūnui – 12 metų.

Prieš dešimtmetį B. Stilleris viename interviu pasakojo, kad išvydęs Ch. Taylor pamanė, kad tai „tas žmogus“.

„Aš pamaniau, vau, tai nuostabus žmogus. Aš myliu ją“, – pasakojo aktorius.

Christine Taylor ir Benas Stilleris

Pora kartu vaidino keliose komedijose.

Praėjusių metų spalį B. Stilleris atskleidė, kad 2014-aisiais jam buvo diagnozuotas prostatos vėžys.

„Tai nutiko labai netikėtai, aš nieko neįtariau. Iš pradžių aš nežinojau, kas nutiks. Man buvo baisu. Tai tarsi sustabdo viską tavo gyvenime, nes negali planuoti vaidinti filme, kai nežinai, kas gali nutikti.

Daugiau sužinojęs apie savo ligą supratau, kad man neįtikėtinai pasisekė. Svarbiausia internete neieškoti „žmonių, kurie mirė nuo prostats vėžio“, kurie mirė vos jį diagnozavus“, – viename interviu šmaikštavo aktorius.

Vyras atskleidė, kad vėžys jam buvo diagnozuotas pakankamai anksti, kad būtų galima imtis gydymo.

Ch. Taylor anksčiau yra sakiusi, kad poros sėkmingos santuokos paslaptis – humoro jausmas: „Manau, kad tu privalai juoktis, nes galiausiai, gyvenimas yra gyvenimas. Mes visi turime susidoroti su tuo, ką jis mums iškrečia, ir priimti tai su humoru. Jei gali tuo dalytis su kitu, tai viską keičia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)