Svaiginančią Sh. Doherty karjerą nutraukė kova su sunkia liga
Seriale „San Francisko raganos“ Shannen Doherty atiteko svarbiausios raganos Prue vaidmuo, kuris ir tapo svarbiausiu jos karjeroje. Pasibaigus filmavimams tiek asmeniniame aktorės gyvenime, tiek ir karjeroje prasidėjo juodasis periodas. Šiandien vos 46-erių sulaukusios serialų žvaigždės gyvenimas – tikra kova dėl išlikimo. Iš pradžių ji dukart nesėkmingai ištekėjo. Skyrybos ir nuolatiniai teisiniai nesklandumai palaužė iki tol stiprią moterį. Vėliau žvaigždė buvo sukrėsta žinios apie nevaisingumą. Tačiau jos laukė dar vienas likimo smūgis – krūties vėžio diagnozė, skelbia starhit.ru.

Skirtingai nei daugelis kitų žvaigždžių, aktorė nesistengė nuslėpti savo gyvenimo sunkumų. Shannen reguliariai rašė socialiniuose tinkluose, kaip klostosi jos gydymas. Prieš metus savo „Instagram“ paskyroje ji net patalpino video, kuriame mama ir sesuo skuta jai plaukus. Daugybė gydymo kursų, chemoterapija, reabilitacija, bandymai grįžti į įprastą gyvenimo ritmą... gerbėjai sekė kiekvieną jos žingsnį.

Neseniai Sh. Doherty nudžiugino savo fanus pranešdama apie remisiją. Liga traukiasi ir tikimasi, kad nebesugrįš. Tačiau apie sugrįžimą į didžiuosius ekranus bent jau kol kas nekalbama.

A. Milano save atrado labdaringoje veikloje
Nors aktorė Alyssa Milano po vaidmens „San Francisko raganose“ nepasitraukė iš kino pasaulio, daugiau įsimintinų vaidmenų jai sukurti taip ir nepavyko. Kartą žvaigždė prisipažino, kad kenčia nuo eilės negalavimų, kurie trukdo jai dirbti. Žinoma moteris taip pat susidūrė su itin retu raidos sutrikimu – disleksija. Šis sveikatos sutrikimas neretai atima iš sergančiojo gebėjimą rašyti ir skaityti, o tai apsunkindavo A. Milano darbą įgarsinant serialą.

Filmus, kuriuose kino žvaigždė vaidino po ją išgarsinusios rolės seriale, galima pavadinti atsitiktiniais. Tačiau nepaisant nesėkmių darbe ji rado būdą būti naudinga visuomenei. Žvaigždė tapo visuomeninės organizacijos, kovojančios su tropinėmis ligomis, ambasadore. Kovodama su šiomis ligomis ji jau paaukojo 250 000 JAV dolerių. Prieš 12 m. ji taip pat buvo paskirta Jungtinių tautų organizacijos vaikų fondo gerosios valios ambasadore Amerikoje.

Šiandien aktorė ir jos vyras, sportininkų agentas Davidas Bagliaris , augina du vaikus. Ji vis dar filmuojasi kino filmuose, nors pakartoti praeities sėkmės taip ir nepavyksta.

H. M. Combs sukurti šeimą bandė triskart
Vieną iš seserų suvaidinusios aktorės Holly Marie Combs gyvenimas po serialo taip pat nebuvo rožėmis klotas. Ji triskart ištekėjo ir kiekviename iš savo vyrų matė ramaus ir laimingo šeiminio gyvenimo viltį. Tačiau galiausiai vis atsidurdavo teisme, kur tekdavo kovoti dėl vaikų ir turto.

Dabar ji augina tris vaikus, o jos karjera vis dar nesiklosto. Tiesa, H. M. Combs dar bandė išnaudoti savo populiarumą ir sukūrė televizijos šou. Tačiau jos autorinė laida populiaria taip ir netapo, o režisieriai tiesiog liovėsi ją kvietę į peržiūras.

B. Krause: nuo teatro iki atsitiktinių darbų
Po sėkmės seriale, kuriame Brainas Krause atliko gražuolio vienos iš seserų vaikino vaidmenį, jo laukė nemenki išbandymai. Keletą kartų jis atsidūrė tokioje sunkioje finansinėje padėtyje, jog norint išmaitinti šeimą teko dirbti ir nekvalifikuotus darbus. Taip žydraakis blondinas, kurį buvo įsimylėjusios visos serialo gerbėjos, tapo barmenu ir krovininio automobilio vairuotoju.

Žinomas vyras buvo vedęs 5 m. ir šiuo metu augina sūnų. Po išsiskyrimo jis turėjo romaną su serialo kolege A. Milano, tačiau tai tebuvo trumpalaikiai santykiai. Šiuo metu jis dirba teatre, o kine vaidmenų beveik nebeturi ir nemažai laiko pastaruoju metu skiria naujoms savo pareigoms statybų įmonėje.

Nesusiklosčiusi aktorės karjera R. McGowan nepalaužė
Seriale „San Francisko raganos“ Rose McGowan sužibėjo ryškiausia šviesa, tačiau ji nusprendė nesikliauti atsitiktine sėkme ir toliau įnirtingai dirbo siekdama aktorės karjeros Holivude. Iš pradžių ji nusifilmavo Marlino Mansono muzikiniame vaizdo klipe „Coma White“ ir pradėjo susitikinėti su ekstravagantiškuoju muzikantu bei siekti dainininkės karjeros. Tiesa, pirmasis jos muzikinis albumas dienos šviesą išvydo tik prieš 2 m.

2007 m. aktorė pateko į automobilio avariją, kurios metu akinių stiklai pažeidė dalį veido ir akis. R. McGowan teko atlikti keletą plastinių operacijų. Stipriu charakteriu pasižyminti aktorė suprato, kad režisieriai ja nesidomi, todėl pati ėmėsi režisūros ir sukūrė filmą „Dawn“, kurį vėliau teigiamai įvertino ir kino kritikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)