Deja, kitą dieną O. Bloomui išėjus iš kambario ją ten rado vadovas ir nedelsdamas atleido iš darbo dėl ryšių su klientais, rašo „The Daily Mail“. Šaltinio teigimu, mergina jautėsi įžeista dėl atleidimo, tačiau nesigailėjo to, ką padarė, nes, anot jos, seksas su aktoriumi buvo neįtikėtinai nuostabus. „Ji sakė nuostabiai praleidusi laiką. Jo kūnas tiesiog nuostabus. Jos manymu, jis yra išskirtinis meilužis“ – patikino šaltinis.

Iš Rumunijos į Jungtinę Karalystę (JK) prieš du mėnesius siekti karjeros kino industrijoje atvykusi mergina susipažino su O. Bloomu naktinės pamainos metu, kai jam tiekė gėrimų. Vėliau ji dar kartą su juo susidūrė ir trumpai pasikalbėjo. Panašu, kad O. Bloomas merginą pasikvietė į savo kambarį, kur jie bučiavosi ir, anot pačios V. Ross, aktorius ėmėsi ryžtingų veiksmų.

Šaltinio teigimu, seksualinė įtampa tarp jųdviejų augo visos penkias dienas trukusios O. Bloomo viešnagės metu. „Chiltern Firehouse“ vadovybė informavo V. Ross apie atleidimą tekstine žinute praėjus vos valandai po to, kai vadovas ją rado O. Bloomo kambaryje.

Žavingajam O. Bloomui romantiškų ryšių su kitomis įžymybėmis tikrai netrūksta. 2002-2006 m. jis susitikinėjo su aktore Kate Bosworth. Vėliau jis buvo sietas su ispanų gražuole Penelope Cruz, o 2007 m. jis užmezgė ryšius su australų supermodeliu Miranda Kerr. 2010 m. pora susituokė ir susilaukė sūnaus Flynno. Deja, 2013 m. ši santuoka iširo.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)