24 metų mergina dabar prisipažįsta, kad šiandien dėl vaizdo klipo, kurį sukurti padėjo Terry‘is Richardsonas, jaučia gėdą ir teigia, kad šio praeities šleifo greičiausiai nepavyks atsikratyti visą gyvenimą.

Per interviu „Zach Sang Show“ M. Cyrus sulaukė užduoties, kurios metu teko pasirinkti, ką nužudytų, už ko ištekėtų, ir su kuo pasimylėtų. Taigi ji pasirinko nužudyti klipą dainai „Wrecking Ball“.

„Tai vienas iš tų dalykų, kurių niekaip negaliu atsikratyti: vaizdas, kaip nuoga supuosi ant griaunamojo kamuolio, gyvens per amžius. Padariau tai ir viskas – nebegaliu atsukti laiko atgal. Nieko nepadarysi. Amžiams liksiu ta nuoga mergina ant griaunamojo kamuolio. Laižiau kūjį. O kad kas man būtų pasakęs, kaip ilgai tai mane persekios tarsi koks prakeiksmas. Tai baisiausias mano košmaras. Bijau, kad tą vaizdo klipą rodys ir per mano laidotuves“, – teigia M. Cyrus.

Vaizdo klipe M. Cyrus buvo nuogut nuogutėlė, tik avėjo „Doctor Marten“ batus. Vaizdo klipas „US Billboard“ topuose debiutavo 50-oje vietoje, o neilgai trukus užkopė į pačią viršūnę.

Per pirmąsias 24 valandas nuo pristatymo šis klipas „Vevo“ platformoje buvo peržiūrėtas 12,3 mln. kartų ir tapo žiūrimiausiu įrašu. M. Cyrus pralenkė vaikinų grupę „One Direction“, kuriems už dainą „Best Song Ever“ priklausė 10,9 mln. peržiūrų rekordas.

Vaizdo klipe nuoga M. Cyrus supasi apsižergusi griaunamąjį kamuolį, laižo kūjį ir griauna sienas. Jis buvo pristatytas po skandalingo dainininkės pasirodymo VMA, išgarsėjusio gašliais judesiais. Per interviu MTV kantri muzikos atlikėjo Billy Ray Cyruso dukra savo prilygino Madonnai ir Britney Spears, kurios taip pat sukėlė skandalą prieš 10 metų per VMA ceremoniją, kai aistringai pasibučiavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)