Kaip skelbia usatoday.com, neseniai interneto svetainėje „Radar“ buvo paskelbtas sensacingą naujiną neva žadantis vaizdo įrašas. Jame nufilmuota po blausiai apšviestą naktinį klubą keturiomis ropojanti moteris, mėginanti įsitverti stulpo ir prie jo pašokti. Neilgai trukus moteris pradeda nusirenginėti ir flirtuoti su ją stebinčiais vyrais.

Vaizdo įrašas buvo toks neryškus, kad tikrai nebuvo galima iš karto pasakyti, jog nufilmuota moteris – J. Lawrence. Beje, net jei kadrai būtų buvę kiek aiškesni ir dėl moters tapatybės abejonių nekiltų, mintis, kad „Oskaro“ statulėlės laimėtoja dėvėdama vien liemenėlę gali šitaip šėlti, atrodytų vargiai tikėtina.

Kad ir kaip būtų, skandalo dėl šokiruojančio elgesio balandžio 27 d. Vienos „Beverly Hills“ klube 26-erių metų J. Lawrence pavyko išvengti.

Užuot kaip nors pasiteisinusi, į paviešintą nemalonų faktą J. Lawrence sureagavo gana įžūliai. Jau po kelių valandų socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė jos komentaras, be kita ko, patvirtinantis, kad vaizdo įraše besidarkanti moteris – tikrai ji.

„Niekas nenori, kad kas nors internetu primintų bandymą pašokti prie striptizo stulpo. Šventėme vienos iš geriausių mano bičių gimtadienį, tad natūralu, kad vieną akimirką leidau sau atsikratyti persekiojančios paranojos ir kiek pasilinksminti. Tikrai neketinu atsiprašinėti. Tai buvo neįtikėtinai smagus vakarėlis“, – parašė J. Lawrence.

Kiek toliau ji pridūrė: „Tai ne liemenėlė, o Alexanderio Wango sukurta palaidinė. Kalbu tikrą tiesą. O šokau, manau, visai gerai. Net neturėdama pakankami jėgų.“

Su internete tykančiais pavojais J. Lawrence teko susidurti gerokai skaudžiau nei daugeliui Holivudo žvaigždžių. 2014 metais ši amerikiečių aktorė tapo kibernetinių įsilaužėlių auka. Tąsyk iš jos kompiuterio buvo nugvelbta begalė jos (ir kitų įžymybių) nuotraukų, kuriose pozavo apsinuoginusi. Vėliau šie kadrai buvo paviešinti internete. J. Lawrence tokį akibrokštą nevejodama pavadino seksualiniu nusikaltimu.

Tiriant įvykį, pavyko nustatyti dviejų su juo susijusių vyrų tapatybes. Jie buvo nuteisti kalėti. Vis dėlto nuo to laiko J. Lawrence vengia reikšti nuomonę socialiniuose tinkluose.

Beje, atsainus jos požiūris į pirmiau minėtą viešumon iškilusį šokio prie stulpo epizodą, sulaukė „Twitter“ naudotojų palaikymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)