Peržiūrėjus B. Hadid paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ galva gali apsvaigti nuo daugybės nuotraukų iš jos kelionių po visą pasaulį. Susidaro įspūdis, kad vos ne kiekvieną savaitę ji atsiduria vis kitame pasaulio gale. Pastarosiomis savaitėmis ją buvo galima pamatyti vairuojant sportinius automobilius Dubajuje, pramogaujant su draugais jachtoje ar filmuojant „Dior“ reklamą Londone bei dalyvaujant „Met Gala“ renginyje Niujorke.

O vos prieš savaitę jis skelbė nuotraukas iš slidinėjimo kelionės su savo geriausia drauge taip pat manekene Kendall Jenner. Netrukus ji jau skrido į kitą egzotišką vietą, o sugrįžusi į Londoną šventė savo drabužių linijos „Chrome Hearts +Bella“ universalinėje parduotuvėje „Selfridges“ pristatymą.
Jei Bellos paskyra „Instagram“ verčia jus manyti, kad didžiąją dalį savo laiko Bella praleidžia apsivilkusi bikinį, besidegindama su savo garsiomis draugėmis ir kitaip pramogaudama, labai klystate.

Visa tai yra apgaulė, pripažino modelis iš Kalifornijos.

„Tai tiesiog beprotiška, nes atrodo, kad aš tik atostogauju, ypač kai žmonės žiūri mano nuotraukas internete, – sakė B. Hadid. – Tiesa ta, kad aš neskelbiu nuotraukų kasdien, kai dirbu. Ir dažnai skelbiu nuotraukas iš senų kelionių, dėl ko atrodo, kad aš nuolat atostogauju, nors tuo metu iš tiesų tuo metu sunkiai dirbu.“

Bella atskleidė, kad ji labai rimtai žiūri į savo darbą, ir kartais būna taip, kad ji ištisus mėnesius dirba ir beveik neturi laisvo laiko. „Žmonės mano, kad tarp darbų turiu kone begalybę laisvo laiko. Bet iš tiesų turiu daugiausia kelias laisvas dienas per porą savaičių. Esu darboholikė“, – sakė Bella.

Jis pati suvokia, kad modelio karjera nėra amžina. „Man visa tai patinka, nes nežinau, kiek visa tai dar truks, nors mane tai ir šiek tiek gąsdina“, – pabrėžė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją