Už naudojimąsi ypatingą privatumą suteikiančiu Los Andželo oro uosto terminalu išskirtinai garsiems ir turtingiems vien už metinę narystę teks pakloti 7,5 tūkst. dolerių. Idėjos sumanytojai teigia, kad tiek mokėti verta – čia neįkyrės paparaciai ir smalsūs aplinkinių žvilgsniai, skelbia „The Mirror“.

LAX oro uoste įrengtas specialus terminalas siūlo ypatingas paslaugas visiems, kurie sau gali leisti tokią prabangą.

Oficialus šio laukiamojo garsiems ir turtingiems pavadinimas „Private Suite“, o metinė narystė, kaip jau buvo minėta, kainuoja 7,5 tūkst. dolerių. Dar 2,7 tūkst. teks pakloti už iki keturių asmenų kompaniją. Be to, vienkartinis apsilankymas, priklausomai nuo skrydžio tipo, kainuoja apie 3 tūkst. dolerių.

Įprastai keleiviams nuo automobilio iki lėktuvo tenka nueiti apie 2 tūkst. žingsnių, o štai „Private Suite“ šią kelionę sutrumpina iki 70.

„Private Suite“ klubo nariams nereikia laukti eilėse, nes saugumo patikrinimo procedūros atliekamos čia pat. Nereikia stumdytis ir prie skrydžio vartų. Jokių rūpesčių dėl bagažo. Jokių paparacių. Jokių smalsių žvilgsnių“, – teigiama prabangiojo terminalo aprašyme.

„Laiką iki skrydžio šio klubo nariai praleidžia privačiuose apartamentuose. Kiekviename iš jų yra vonios kambarys, dvivietė lova, galima užsisakyti maisto. Be to, džiugina nuostabus vaizdas į kylančius ir besileidžiančius lėktuvus. Kai ateina metas sėsti į lėktuvą, pasirūpinama, kad mūsų svečiai patektų tiesiai į jį – prezidento lygio aptarnavimas“, – teigiama paslaugos aprašyme.

Kiekvienu „Private Suite“ nariu rūpinasi aštuonių asmenų komanda, padedanti išpildyti net pačius įmantriausius reikalavimus.

Oro uosto vadovybė tikisi, kad tokia paslauga sudomins tokius garsius asmenis kaip Kardashianų ar Beckhamų šeimos.

Garsenybės slapstosi nuo paparacų Los Andželo oro uoste:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)