Kai Kate Middleton tuokėsi su princu Williamu, iškilmėms buvo pasirinkti Bakingamo rūmai. Panašu, kad jos sesuo Pippa taip pat nori, kad jos vestuvės būtų švenčiamos rūmuose – kad ir iš stiklo, rašo „Daily Mail“.

Šiuo tikslu prie šeimos rezidencijos esančiame sode buvo pastatyta maždaug 110 tūkst. eurų vertės oranžerijos tipo konstrukcija, kurioje šeštadienį ir vyks numatytas vestuvių pokylis.

Jau labai greitai 33-ejų metų P. Middleton sumainys žiedus su 41-ų metų multimilijonieriumi, finansų magnatu Jamesu Matthewsu.

Kadangi tradicine drobine palapine P. Middleton, savaime suprantama, tenkintis negalėjo, iš Belgijos buvo atgabentos pagal specialų užsakymą pagamintos stiklo oranžerijos konstrukcijos, iš kurių buvo sumontuota didžiulė pokyliui skirta patalpa.

Gabenimo ir montavimo darbai buvo patikėti įmonei „Peppers Marquees“ – vienintelei įgaliotajai bendrovei, turinčiai teisę tiekti Velso princui tokio tipo produkciją.

Anot kai kurių šaltinių, darbuotojai šalia Berkšyro grafystėje esančio Michaelui ir Carole Middletonams priklausančio dvaro plušėjo nuo praeito savaitgalio. Stiklo rūmai iškilo vidury už namo esančios vejos.

Statinį buvo ketinama užbaigti per šešias dienas. Jis toks didelis ir įspūdingas, kad jau iš tolo traukia akį.

Gretimame kaimelyje esančioje Šv. Morkaus bažnyčioje tuoktuvių ceremoniją turėtų stebėti apie 100 svečių, o į Middletonų dvare vyksiantį pokylį pakviesta per 300 asmenų.

Pasiruošimo rūpesčių įtraukta P. Middleton buvo pastebėta grįžtanti į didžiulį maždaug 20 mln. eurų vertės namą, kuriame šiuo metu gyvena su J. Matthewsu. Rankoje ji nešėsi eilinį krepšį su kažkokiais produktais.

P. Middleton šiuo metu, kiek žinoma, rūpinasi ne tik grožio procedūromis, bet ir aktyviai sportuoja, be to, tapo sveikatingumo klubo „Grace Belgravia“ kliente.

Vien moterims skirtame klube ir SPA procedūrų centre siūloma speciali „Capri Palace Leg School“ programa, kurios dalyvės gali mėgautis įvairiomis gydomosiomis ir kosmetinėmis procedūromis, tokiomis kaip purvo vonios, kompresai, karšto ir šalto vandens terapija ir masažas akmenimis, kurį išpopuliarino Italijos kovos su senėjimu guru profesorius Francesco Canonaco.

Anot vieno specialisto, vestuvių pokyliui skirta oranžerija turėtų atsieiti maždaug 41 tūkst. eurų, neįskaitant mokesčių, tačiau pabrėžia, kad tiek turėtų kainuoti tik pagrindinės konstrukcijos ir grindų sistema.

Prie minėtos sumos reikėtų pridėti išlaidas, susijusias su apšvietimu, dekoracijomis, kilimais, šildymu, garso aparatūra ir montavimo darbais, taigi, iš tiesų P. Middleton vestuvių pokylis vyks bent dvigubai brangiau kainuojančiuose stiklo apartamentuose.

Kaip tvirtino specialistas, oranžerijos konstrukcija yra pagaminta Belgijos įmonės PBI, tiekiančios ypatingų renginių proga naudojamus gaminius. Už ją ir už visus montavimo darbus tikrai teks pakloti bent 110 tūkst. eurų.

Į PBI gaminamas renginiams skirtas konstrukcijas galima pasižvalgyti joms skirtoje interneto svetainėje. Joje publikuojamos nuotraukos padės įsivaizduoti, kaip atrodys reikšmingiausiam P. Middleton gyvenimo pokyliui skirtas statinys.

Paprašytas bent šį tą pasakyti apie pastarąjį užsakymą, Belgijos įmonės atstovas jokių komentarų nepateikė.

„Kad ir kas būtų mano klientas, tikrai nepradėsiu plyšoti apie jį visa gerkle“, – sakė jis.

P. Middleton, pati suplanavusi ne vieną vestuvių pokylį, pareiškė, kad per jos vestuves turėtų tvyroti atpalaiduojant atmosfera, tačiau viskas turi būti suplanuota – atsitiktinumais kliautis nevalia.

Anot kai kurių šaltinių, P. Midleton tėvui visi pasiruošimo darbai atrodo be galo sudėtingi, tačiau apskritai artėjant reikšmingam įvykiui jis jaučiasi labai pakiliai.

Nors Middletonai tvirtina, kad vestuvės – privati šeimos šventė, jos neabejotinai sulauks viso pasaulio dėmesio – juk tarp kviestinių svečių tokios įžymybės kaip Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, princas Harry su savo širdies drauge, aktorė Meghan Markle ir nemažai kitų žinomų asmenų.

Tam tikri vaidmenys numatyti ir P. Middleton sūnėnui bei dukterėčiai. Dvejų metukų princesė Charlotte bus pamergė, o trejų princas George‘as padės nešti nuotakos šleifą.

Keletui žiniasklaidos atstovų bus leista užfiksuoti atvykimo į bažnyčią akimirkas, o visi aplinkiniai viešieji keliai ceremonijos metu bus uždaryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)