Kaip rašoma svetainėje closerweekly.com, K. Holmes, 38-erių metų aktorė, visiškai neseniai paskelbė nuotrauką, kurioje nusifotografavo su vienuolikamete dukrele Suri Cruise. Aktorė pozuoja vilkėdama gana prigludusią juodą suknelę, po kuria sunku būtų nuslėpti bent kiek pakitusias kūno linijas, taigi, pro akylų gerbėjų akis neprasprūdo kiek išsišovęs nedidelis pilvukas, kaipmat pakurstęs gandus apie galimą aktorės nėštumą.

Prie nuotraukos K. Holmes įrašė: „Linksmos Motinos dienos!“.

Happy Mother's Day!!!!! #blessed 💕💕💕💕💕 @georginachapmanmarchesa

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on May 14, 2017 at 9:36am PDT

Primename, kad dukrelės Suri ji susilaukė 2006 metų balandį. Mergaitės tėvas – buvęs aktorės sutuoktinis Tomas Cruise‘as.

Pastaruoju metu kilusių spėlionių K. Holmes kol kas nepakomentavo, tačiau kiek anksčiau buvo skelbiama, kad ji pasirengusi pasirodyti viešumoje su dabartiniu savo bičiuliu, taip pat žymiu aktoriumi, Jamie Foxxu.

Sprendžiant iš naujausių pranešimų, aktorė nebeturi jėgų slapstytis, tačiau perdėtas visuomenės dėmesys lig šiol jai kėlė didžiulį nerimą. Gandai, kad dvi įžymybes veikiausiai sieja romantinis ryšys, pasklido 2015 metų pavasarį.

Kad ir kaip būtų, K. Holmes labai aiškiai davė suprasti, kad didžiausią prioritetą teikia dukrelės Suri gerovei, o ne meilės nuotykiams ar karjerai šuo pasaulyje.

„Kai nesifilmuoju, esu tiesiog mama ir darau viską, kas įeina į motinos pareigas, – sakė ji leidiniui „Modern Luxury“. – Jei lankausi kokiame nors renginyje, ilgiau kaip iki 22 val. pasistengiu neužsibūti – juk privalau būti atsakinga motina.“

„Svarbiausia man – užtikrinti, kad duktė turėtų tokią vaikystę, kokią noriu jai suteikti, – atviravo K. Holems. – Tai yra visų aukščiausias prioritetas. Nuo to, kaip nuo svarbiausios dabartinės mano užduoties, priklauso, kur ir kada sutiksiu dirbti.“

Atrodo, yra pagrindo viltis, kad netolimoje ateityje K. Holmes laukia dar vienas prasmingo džiaugsmo teikiantis rūpestis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją