59-erių vyrui, patyrusiam ir širdies smūgį, ir insultą, prireikė skubios operacijos. Artimieji praneša, kad šiuo metu J. Hewittas ilsisi Ekseterio ligoninėje ir joje praleis mažiausiai kelias artimiausias savaites.

J. Hewitto artimos aplinkos žmogus „Sunday“ leidiniui pasakojo, kad buvęs princesės Dianos meilužis turėjo sveikatos problemų ir anksčiau, prieš dvi savaites jo būklė ženkliai pablogėjo.

J. Hewittas didžiausio populiarumo sulaukė paaiškėjus, kad turėjo aistringą romaną su princese Diana. Dianai reikėjo paguodos dėl vyro princo Charles'o neištikimybes su tuomete meiluže Camilla.
Princas Čarlzas ir princesė Diana

1987-asiais, kai šviesaus atminimo princesės Dianos pečius slėgė santuokos problemų našta, jos kelyje pasitaikė apsaugininkas ir jojimo treneris J. Hewittas.

Jųdviejų romanas truko net penkerius metus, o užsienio žiniasklaidoje ilgą laiką spėliota, ar J. Hewittas gali būti biologinis princo Harry tėvas, mat abu jie – raudonplaukiai. Tiesa, pats J. Hewittas šias kalbas neigė.
Jamesas Hewittas ir princas Harry

Iš romano su princese Diana, J. Hewittas, vis dėlto, pralobo. Ir tai padarė pardavęs jųdviejų meilės laiškus. Už juos buvęs meilužis susižėrė net 10 mln. svarų sterlingų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)