Brigitte Trogneux yra daugiau nei 24 metais vyresnė už savo vyrą, tačiau tikrai atrodo gerokai jauniau nei 64 metų. Kai ji stovėjo ant scenos prie Luvro šalia savo vyro ir džiūgavo dėl jo pergalės prezidento rinkimuose, ji atrodė tikrai stilingai ir jaunatviškai. Buvusi mokytoja ir jau dabar močiutė publiką žavėjo savo šviesiais plaukais ir stilinga apranga.

Emmanuelis ir Brigitte susipažino jėzuitų mokykloje „Lycee La Providence“ Prancūzijos šiauriniame Amjeno mieste, kai jis vaidino jos pastatytoje pjesėje.

Taigi, kokia jos paslaptis? Nuo stilingos aprangos iki paaugliškai lieknos figūros – ekspertai papasakojo, kas padeda trijų vaikų motinai atrodyti kone per pusę jaunesnei.

Nors pati Brigitte niekada niekam nepasakojo apie savo grožio paslaptis, priemones ir procedūras, klinikos „Cosmedics“ įkūrėjas gydytojas Rossas Perry mano, kad ji jaunatviškai atrodo dėl savo lieknos ir sportiškos figūros bei jaunatviškos šukuosenos, kuri labai sėkmingai įrėmina jos veidą ir paslepia senėjimo pėdsakus.

Kiti ekspertai mano, kad ji gali leistis botoksą, dantis yra padengusi venyrais ir net pasidariusi nedidelį veido patempimą.
Brigitte Macron

Puiki oda

Pažvelgus į jos jaunai atrodančią ir spindinčią veido odą, tampa akivaizdu, kad Brigitte labai rūpinasi savo oda.

„Adonia Medical Clinic“ ir UCLH gydytoja Ifeoma Ejikeme pažymėjo, kad būsimos Prancūzijos pirmosios ponios „labai graži veido kaulų struktūra“. O stangri oda rodo, kad ja gerai rūpinamasi, kas yra vienas svarbiausių veiksnių kovojant su senėjimu.

Nors pati Brigitte niekada nepripažino, kad pasidarė kokią nors plastinę operaciją, kai kurie ekspertai mano, kad plastikos chirurgai galėjo jai kiek padėti.

„Akivaizdu, kad Brigitte deda sąmoningas pastangas ir rūpinasi savo išvaizda, ir ją be vargo galima palaikyti mažiausiai dešimčia metu jaunesne, nei ji iš tiesų yra“, – sakė plastikos chirurgas Julianas de Silva.

„Jos oda atrodo stangri, po akimis bei kaktoje beveik nėra raukšlių. Šiek tiek raukšlių yra aplink burną ir akių kampučiuose, tačiau tai rodo, kad jos veidas yra labai ekspresyvus, – pastebėjo specialistas. – Gali būti, kad jai ko nors švirkščiama – botokso ar kokių užpildų, tačiau tai daroma labai subtiliai ir gaunamas labai geras efektas.“
Brigitte Macron, Emmanuel Macron

„The Studio Clinic“ direktorė Tatiana Lapa sako, kad prie jaunatviškos Brigitte išvaizdos „labai tikėtina“ prisidėjo estetikos specialistai.

„Jai neabejotinai buvo tvarkyti paakiai, kad oda būtų lygesnė, ir visas veidas atrodytų šviežesnis, pailsėjęs ir gaivesnis, – mano ji.– Taip pat atrodo, kad jai pakelti skruostai ir atjauninta veido centrinė dalis. Labai tikėtina, kad ji naudoja užpildus raukšlėms prie nosies bei leidžiasi botoksą, kad sumažintų kaktos raukšles.“

„Žvelgiant iš šono galima teigti, kad jai kažkuriuo metu buvo koreguojama nosis. Tačiau kas jei bebuvo daryta, ji atrodo fantastiškai“, – konstatuoja dr. Ifeoma Ejikeme.

Liekna figūra

Rodos, kad prancūzės be vargo sugeba palaikyti liekną figūrą nuo nėštumo iki vyresnio amžiaus. Ir liekna Brigitte figūra yra to įrodymas.

Asmeninis treneris Diego Core sako, kad už gerą figūrą turėtų būti dėkinga genams.

„Brigitte natūraliai yra liekna dėl greitos medžiagų apykaitos. Tačiau jos raumenų tonusas atrodo mažas, kas leidžia teigti, kad ji nėra didelė sporto mėgėja“, – sakė jis.
Brigitte Macron, Emmanuel Macron

Kitas sporto specialistas – Mattas Fiddesas – paaiškino, kad senstančioms moterims sunkiau kontroliuoti svorį dėl hormoninių pokyčių. Tačiau atrodo, kad Brigitte kūnas yra sveikas ir subalansuotas.“

Jo teigimu, Brigitte yra liekna, tačiau nėra per daug išdžiuvusi, o taip dažnai atrodo vyresnio amžiaus moterys, darančios daug kardio pratimų. „Jos veidas nėra įkritęs ir kūnas atrodo pakankamai stangrus. Tad manyčiau, kad arba ji kilnoja svorius arba užsiima pilatesu (arba ir tuo, ir tuo), kad palaikytų raumenų tonusą ir degintų kalorijas“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)