2011 metais vykusios K. Middleton ir princo Williamo vestuvės buvo viso pasaulio dėmesį patraukęs įvykis ir tuo nereikia stebėtis.

Mažiau tikėtina buvo tai, kad daugelio žvilgsniai krypo į pirmąją pamergę – Kembridžo kunigaikštienės seserį Pippą Middleton.

Akimirka, kai dailia, grakščią figūrą išryškinančia suknele pasipuošusi Pippa palydėjo į Vestminsterio abatiją įžengiančią seserį, buvo viena iš įsimintiniausių per visas karališkųjų tuoktuvių iškilmes, rašo mirror.co.uk.

Dabar pati Pippa yra susižadėjusi ir jau šį mėnesį ištekės už Jameso Matthewso. Daugelis tikisi, kad sesuo Kate tikrai bus pamerge jos vestuvėse – juk įprasta, kad tokie vaidmenys dažnai patikimi seserims.

Deja, šįkart taip nenutiks – K. Middleton nebus pamerge sesers Pippos vestuvėse, nes to paprasčiausiai neleidžia etiketas.

Pagrindinė pamergė vyriausiąja arba pirmąja gali būti vadinama tik tada, jei yra netekėjusi, tačiau jei ji susituokusi, ji bus vadinama svočia.

Taigi, jei K. Middleton per Pippos vestuves ir atliks kokį nors vaidmenį, pamerge ji tikrai nebus.

Ji jau penkerius metus ištekėjusi, turi vaikų, todėl sesers vestuvėse tegali būti svočia.

O štai K. Middleton vaikams – princui George‘as ir princesei Charlotte – tam tikri vaidmenys per Pippos vestuves numatyti: princas neš nuotakos šleifą, o princesė barstys gėles.

Kaip leidiniui „People“ sakė Judy Wade, „Kate užgoš savo seserį. Pippa pateko į išties keblią situaciją. Ji norėtų, kad sesuo būtų šalia – kam gi kitam galėtų patikėti tokį svarbų vaidmenį? Bet jei sesuo – būsima karalienė, ji tikrai užgoš nuotaką ir patrauks visų dėmesį. Dėl to Kate veikiausiai bandys likti šešėlyje.“

Gerai bent tiek, kad Pippai talkins šaunūs sūnėnas ir dukterėčia.

Tikėkimės, kad princas George‘as savo pareigas sugebės atlikti geriau nei jo tėvas, princas Williamas, per princo Andrew vestuves 1986 metais.

Laikantis tradicijos visi karališkosios šeimos berniukai per iškilmes mūvi šortus. Šios taisyklė greičiausiai bus laikomasi ir per būsimas vestuves.

Tad koks vaidmuo (jei apskritai toks bus) vestuvių dieną teks K. Middleton, kol kas neaišku.
Jaunesnioji Kembridžo kunigaikštienės sesuo P. Middleton su sužadėtiniu J. Metthewsu, 41 metų finansų magnatu, susituoks gegužės 20 d. vietinio kaimelio bažnyčioje.

Vestuvių iškilmėse dalyvaus nedidelis artimųjų ir draugų būrys. Tarp 150 pakviestų svečių šmėžuos ir labai gerai žinomi veidai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)