Nuo pat ankstyvo ryto – 6 valandos – Kim ėmėsi jai ne itin širdžiai mielos, tačiau labai naudingos veiklos – sportavo savo rezidencijos kiemelyje.

Kaip įrodymą, kad neapleidžia sporto, Kim paviešino per „Snapchat“ programėlę darytą nuotrauką, kurioje atlieka įtūpstus.
Kim Kardashian
Įtūpstai, kurie formuoja kojų bei sėdmenų formą, Kim yra būtinybė – mat neseniai paviešintose nuotraukose iš Meksikos kurorto garsenybė nenoromis parodė suglebusią kojų ir sėdmenų odą.
Kim Kardashian

Tiesa, gerbėjus šiek tiek supykdė kitą Kim nuotrauka – tai jos pusryčių lėkštės turinys. Sakytumėte, nieko keisto – kiaušinienė, avokadas ir šviežios daržovės.

Tačiau prie nuotraukos Kim paliko keistą prierašą – pusryčius pavadino „šlykščiais“. O juk tokius pusryčius kasdien valgo milijonai žmonių visame pasaulyje. Ir nesiskundžia!
Kim Kardashian pusryčiai
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)