Pranešusi apie skyrybas atlikėja visam pasauliui pareiškė išgyvenusi vyro smurtą ir kentusi jo neištikimybę su jųdviejų vaikų aukle. Tiesa, netrukus paaiškėjo, kad vyro ir auklės seksualiniuose žaidimuose dalyvavo ir pati „Spice Girls“ narė.

Pasirodžius dainininkės kaltinimams, jog auklė Lorraine Gilles išardė jų šeimą, pastaroji taip pat nusisamdė advokatą ir kreipėsi į teismą atskleisdama, jog septynerius metus užsiiminėjo seksu ne tik su Mel B vyru, bet ir su ja pačia. Popmuzikos žvaigždė to nepaneigė.

Teigiama, kad atlikėja skirtis nusprendė tuomet, kai jai trūko kantrybė sužinojus, jog S. Belafonte ėmė mylėtis vien su aukle, slapta.

O štai dabar, vykstant skyrybų procesui ir sutuoktiniams viešai drabstant purvą vienas ant kito, Mel B stengiasi visam pasauliui parodyti, kad laikosi tvirtai.

Gegužės pradžioje kartu su kolegomis iš laidos „America's Got Talent“ renginyje dalyvavusi Mel B atrodė kaip niekad gerai.

Pasipuošusi dviejų dalių kostiumėliu, apnuoginančiu visus figūros privalumus, ji su aukštakulniais gatve kulniavo atkreipdama visų aplinkinių dėmesį, o paparacams net išspaudė vilioklišką šypseną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)