Šeimos pirmagimė Blue Ivy pasaulį išvydo Niujorko „Lenox Hill Hospital“ ligoninėje.

„Jau susitarta dėl cezario pjūvio, parengtos net dvi didžiulės medikų komandos. Be to, ruošiami dubleriai, skirti nukreipti gerbėjų ir žurnalistų dėmesį, visas personalas pasirašė konfidencialumo sutartis. Jay ir Beyonce taip pat derisi su ligoninės valdžia dėl stebėjimo kamerų. Jay nenori jų nei palatoje, nei koridoriuose, nei liftuose, o tai neįgyvendinamas reikalavimas“, – pasakoja šaltinis.

Pora taip pat nori, kad ligoninėje nereikėtų bendrauti su kitais žmonėmis – tik su personalu.

Dar vasarį pasirodė informacijos, kad pora laukiasi dvynių. Džiugią naujieną Beyonce paskelbė savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“.

„Norime pasidalinti savo meile ir laime. Dievas mus palaimino dvigubai. Esame be galo dėkingi savo šeimai, kuri pasipildys dviem nariais. Ačiū visiems už gerus žodžius. Carteriai“, – rašė Beyonce.

Nepaisant to, kovą pranešta, kad Beyonce nėštumas gana sunkus, yra komplikacijų pavojus.

„Jai labai patinka lauktis. Ji noriai demonstruoja pilvą ir visai nesuka galvos dėl priaugto svorio. Ji pasitikinti savimi moteris, ir tai nepriklauso nuo to, kokio dydžio drabužius vilki“, – teigia šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)