Priešistorė

Kate princo dėmesį patraukė per 2002 metais universitete surengtą madų demonstraciją, kurioje jo būsimoji sutuoktinė žengė ant podiumo vilkėdama permatomą suknelę.

Pasakojama, kad tuo metu tarp žiūrovų buvęs Williamas sušnibždėjo savo artimam draugui Fergusui Boydui: „Oho, Kate karšta.“

Maždaug apie 2003-ųjų Kalėdas buvo pranešta, kad jiedu yra pora. Kai kitų metų kovą Williamas ir Kate buvo nufotografuoti kartu slidinėjantys per atostogas, rūmai nepaneigė, kad juos sieja artimi ryšiai.

Pora iširo 2007 metais, bet po kelių mėnesių vėl susitaikė, o galiausiai jiedu apsigyveno kartu, kai Williamas pradėjo darbą vienoje karinių oro pajėgų bazėje Velse.

Galiausiai princas pasipiršo 2010 metų spalį per atostogų kelionę Kenijoje ir įteikė Kate savo motinos sužadėtuvių žiedą.

Jų vestuvės pademonstravo Britanijos karališkosios šeimos tviskesį. Williamą ir Kate sveikino apie milijonas Londono gatvėse susirinkusių žmonių, ir apie 2 mlrd. televizijos žiūrovų stebėjo, kaip nuotaka žengia prie altoriaus.

Per šešerius santuokos metus princui ir jo žmonai gimė dvi atžalos: sosto įpėdinis princas George'as ir jo mažoji sesuo Charlotte.

Kviečiame prisiminti viso pasaulio dėmesį prikausčiusias amžiaus vestuves:

Viešumą pasiekusios problemos

Po kovo mėnesį vykusių princo Williamo linksmybių Šveicarijoje, dėl kurių jis net praleido svarbią ceremoniją su karališkąja šeima, žmoną palikęs prižiūrėti jųdviejų vaikus, užsienio žiniasklaidoje imta kalbėti apie krizę princo ir Catherine santykiuose.

Kelissyk pastebėtas žavių damų draugijoje, ne pagal protokolą su svetima moterimi šokęs princas savo elgesiu sukėlė riziką ne tik savo reputacijai, bet ir santuokai.

Vis dėlto, po pasilinksminimo bičiulio bernvakaryje grįžęs Williamas sugebėjo ir vėl įsilieti į jam įprastą aplinką bei kaip mat susigrąžino šeimos vyro titulą.

Šešeri metai - ne pusė amžiaus, bet kai kurios poros santuokoje neištveria nė pusės laiko, kiek vestuvinius žiedus mūvi Williamas ir Catherine.

Užsienio žiniasklaidoje ne kartą aprašyti ir šeiminiai poros kivirčai. Kalbama, kad kai kurie poros konfliktai kyla dėl princo Williamo noro palaikyti karalienės Elizabeth II nuomonę, jos norų, kurie ne visada sutampa su Kate norais, paisymo.

Užsienio spaudoje praėjusiais metais rašyta, kad princas Williamas ir Catherine ryžosi santykių terapijai, tačiau šie duomenys nėra patvirtinti.

Tvirtos santuokos paslaptis

Ir vis dėlto, kad ir kokios gyvenimiškos, šeiminės bėdos slėgtų jų pečius, princas ir jo žmona iki šiol išlieka viena tvirčiausių ir gražiausių pasaulio porų. Įdomu, kokia karališkosios poros laimingos santuokos paslaptis? Skaitykite toliau!

Visų pirma, Kate – labai atlaidi žmona. Augina du vaikus, tačiau niekada neatrodė geriau. Williamas po truputį perima tėvo šukuosenos stilių, tačiau Kate puikiai ištobulino apsimetinėjimo, kad ji nieko prieš tokius pokyčius, meną, skelbia „The Mirror“.

Williamas puikiai supranta, kad šiame pasaulyje labai svarbus žmonos įvaizdis, tad jaučiasi laimingas, leisdamas jai blizgėti įvairiuose renginiuose. Jam patinka, kad jo žmoną myli ir ją žavisi.

Kate neprieštarauja puoštis ne savo daiktais – mūvėti princesės Dianos sužadėtuvių žiedą, nešioti Karalienės tiarą. Kam pirkti savo, jeigu galima pasinaudoti turimomis grožybėmis? Be to, jauna moteris labai atsakingai žvelgia ir į savo garderobą – kuo brangesnis turimas drabužis, tuo daugiau kartų juo puošiasi. Ji ne iš tų, kurios vos kartą užsivilktą suknelę lengva ranka meta į šiukšlių dėžę ir prašo vyro naujos.

Kai dar tik draugavo, Willimas būsimajai žmonai nesibodėjo pasakoti įvairių ne itin džiugių smulkmenų, pavyzdžiui, kad jo tėvas nesugeba net ant dantų šepetėlio savarankiškai išsispausti pastos, tad prie altoriaus gražuolė žengė nepuoselėdama tuščių vilčių apie tobulą vyrą.

Kai stresas ir rutina pradeda erzinti, jie, kaip ir visos poros, ištrūksta trumpų atostogų. Skirtumas tik tas, kad visgi jie nėra paprasti mirtingieji – kartu vyksta tarnai, auklės ir liokajai. Beje, tos trumpos atostogos trunka apie šešias savaites ir oficialiai vadinamos karališkosiomis išvykomis. Be to, juk jiems už nieką nereikia mokėti.

Kate puikiai sutaria su vyro šeima – net ir su merginų numylėtiniu Harry, tačiau niekada neperžengia leistinų ribų. Williamas taip pat puikiai sutaria su Kate šeima – akivaizdu, kad jis randa bendrą kalbą ir su sutuoktinės seserimi Pippa.

Uniformą vilkintis vyras visada jaudina, tad sraigtasparnio pilotu dirbantis karališkosios šeimos narys, panašu, tikra dovanėlė žmonai.

Williamas ir Kate niekada nesivaržo vienas su kitu, kuris geresnis. Per pirmąjį apsilankymą užsienyje kaip šeima, jie vienas su kitu rungėsi laivų lenktynėse Kanadoje. Williamas buvo nugalėtojų komandoje, tačiau žmona nepyko ir nekėlė pavydo scenų – tik nuoširdžiai pasveikino ir apkabino.

Jų santuoka ir vaikų gimimas kaip niekada išpopuliarino britų karališkąją šeimą. Taigi iš esmės jiems tarsi nevalia skirtis, net jeigu ir norėtų. Kaip ten bebūtų, tai neprasta priežastis stengtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)