Vienos dalies leopardinių raštų maudymosi kostiumėliu pasidabinusi A. Kvitko išdidžiai žingsniavo Majamio paplūdimiu, į save atkreipdama visų aplinkinių dėmesį.

Ir kaip gi kitaip? Juk milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose turinti mergina gali pasigirti tokiomis apimtimis: 96-63,5-106 cm. Ir, be abejo, išties įspūdingais apvalumais.

Tačiau rusų kilmės mergina visai nesidžiaugia, kai ją lygina su Kim.

„Man patinka Kim Kardashian, bet tikrai nesidžiaugiu, kai esu su ja lyginama – jai dar labai toli iki manęs, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo A. Kvitko. – Mano kūnas yra sportiškas, klubų raumenys – ištreniruoti, o užpakaliukas – pats gražiausias. Nesu dariusis nė vienos plastinės operacijos.“

Jos populiarumas auga kaip ant mielių. „Tai tik laiko klausimas, kada būsiu populiaresnė už pačią Kim“, – pasitikėjimą savimi demonstruoja Anastasia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)