Kaip rašo „Daily Mail“, į klausimą, kokia iš tiesų buvo dainininkės seksualinė orientacija, bandoma atsakyti rugpjūčio mėnesį turinčiame pasirodyti dokumentiniame filme, pavadinimu „Whitney: Can I Be Me?“ („Whitney: „Ar galiu būti savimi?“). Filmas jau buvo pristatytas viename iš Niujorko kino festivalių.

Kaip skelbia leidinys „People“, keliuose kadruose pasirodžiusi stilistė Ellin Lavar sako: „Nemanau, kad ji buvo lesbietė. Manau, ji buvo biseksuali“.

Vienas iš apsaugos darbuotojų Kevinas Ammonsas taip pat užsimena apie mįslingus dainininkės ir jos asistentės santykius. „Robyn ir Whitney buvo tarsi dvynės, – sako jis. – Jos buvo neišskiriamos. Tarp jų egzistavo kažkoks ryšys ir B. Brownui niekaip nepavyko pakeisti Robyn, o jis juk buvo vyras.“

Whitney Houston

Gandų apie neva romantiškus Wh. Houston ir R. Crawford santykius teko girdėti jau ne kartą, tačiau įdomu tai, kad aptariamoje juostoje atsisakė filmuotis ir R. Crawford, ir Wh. Houston motina Cissy Houston.

Pernai birželį buvęs Wh. Houston sutuoktinis B. Brownas tikino „UsWeekly“ žurnalistą, kad Wh. Houston tikrai turėjo seksualinių santykių su savo asistente. „Aš tai žinau. Juk net 14 metų buvome susituokę. Taigi, kalbėjomės labai asmeninėmis temomis“, – sakė 47-erių metų ne vieno hito atlikėjas.

Whitney Houston

Jis taip pat paminėjo, kad Wh. Houston motinos požiūris į tuos santykius buvo išskirtinai neigiamas, todėl dainininkė visada neigdavo apie savo ryšį R. Crawford bylojančius gandus.

Po 2012 metų vasarį Wh. Houston ištikusios mirties nuo įvairių narkotikų perdozavimo R. Crawford pripažino, kad Wh. Houston visada buvo „ištikima draugė“ ir visada „atrodė kaip angelas“. „Mėgau jos juoką. Jo labiausiai ir pasiilgsiu“, – prisipažino moteris.

Whitney Houston

Wh. Houston ir R. Crawford susitiko dar paauglystėje, kai abi dirbo vieno iš Naujojo Džersio miestų bendruomenės centre. Po kurio laiko R. Crawford tapo Wh. Houston asistente, o dar vėliau – kūrybos direktore. Ji visada buvo šalia popmuzkos pasaulio žvaigždės.

Savo knygoje „Every Little Step“ („Kiekvienas žingsnelis“) B. Brownas teigė, kad Wh. Houston buvo biseksuali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)