Courtney Cox: draugauja su lapiniais kopūstais

Eilinis žmogelis, susilaužęs kaulą, pamirštų apie sportą. Tačiau 52 metų C. Cox sako, kad būtent rankos lūžis 2013 metais prisidėjo prie to, kad dabar ji turi tokias tvirtas rankas. Pasirodo, kad jos artima draugė Jennifer Aniston paragino ją naudotis elipsiniu treniruokliu ir patreniruoti rankas po traumos.

C. Cox taip pat mėgsta intensyvias, 90 minučių trukmės kardiotreniruotes su šokių elementais. Jai taip pat patinka bėgioti, pilatesas, tenisas, plaukiojimas su banglente, joga, važinėjimas dviračiu ir net kovos menai. Ji sportuoja penkis kartus per savaitę.

Kalbant apie maistą, mėgstamiausi jo produktai – lapiniai kopūstai, špinatai ir brokoliai.

Demi Moore: citrinų ir pipirų dieta

Kalbama, kad Demi labai mėgsta vaikščioti į Los Andžele rengiamas treniruotes „Bulk Perspiration“, kurių metu, kaip teigiama, sudeginama iki tūkstančio kalorijų. Ji taip pat mėgsta jogą.

Kalbant apie mitybą, 54 metų Demi valgo tik ekologišką maistą ir laikosi žaliavalgystės principo, kai maistas šildomas tik iki gana žemos temperatūros, kad išliktų visos maistinės medžiagos. Kalbama, kad ji yra išmėginusi ir gana ekstremalią valomąją dietą, kai vartojama tik citrinų sulčių, kajeno pipirų ir klevų sirupų.

Liz Hurley: eina miegoti alkana

Nepaprastai graži 51 metų aktorė teigia niekada nesilankanti sporto salėje, tačiau fiziškai yra labai aktyvi.

„Stengiuosi kasdien pasivaikščioti ar prasibėgti su savo šunimis“, – sakė ji. O siekdama išlaikyti plokščią pilvą, ji teigia gerianti daug karšto vandens, kad numalšintų alkį.

O miegoti ji mėgsta eiti alkana ir pusryčiauja anksti ryte, kad maistas, jos teigimu, nevirstų riebalais. Tad ką ji valgo? Ne daug ką. Ji renkasi visadalių grūdų produktus, daržoves, žuvį ir liesą mėsą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)