Savo penkiasdešimtmečio jubiliejaus išvakarėse Rusijos liaudies artistas tapo Andrejaus Malachovo programos „Sevodnia večerom“ (rus. Šiandien vakare) svečiu.

Studijoje buvo ir moteris, kuri prisidėjo prie dainininko vestuvių. Ksenijos Sobčak mama Liudmila Narusova papasakojo, kaip įkalbėjo F. Kirkorovą ir A. Pugačiovą Sankt Peterburge įregistruoti civilinę santuoką. Žvaigždžių santuoką užregistravo tuometinis Sankt Peterburgo meras Anatolijus Sobčakas.

„Filipui tada buvo 27 metai. Filipo ir Alos Borisovnos vestuvės vyko Sankt Peterburge, nes porai buvo sudėtinga įteisinti savo sąjungą Maskvoje. Pagal įstatymą, norint įregistruoti santuoką reikėjo išlaukti tam tikrą laikotarpį. Įstatymas visiems vienodas, – pasakojo A. Malachovui L. Narusova. – 1994 metrais po koncerto Sankt Peterburge mes vakarieniavome kartu gruzinų restorane ir Filipas ėmė skųstis A. Sobčakui, kad su Ala dėl santuokos registravimo turi problemų…“

„Prisimenu, kad mes su Ala tuoktis neketinome, – patikslino F. Kirkorovas. – To nebuvo mūsų planuose.“

Pasak F. Kirkorovo, prie stalo su juo buvo koncertų salės „Oktiabrskij“ vadovė Ema Lavrinovič. Ji priminė artistui, kad viename koncerte jis pažadėjo vesti tik „šiaurinėje sostinėje“.

„Ema Vasiljevna pasakė: „Tu tai sakei! Imk ir vesk! Ji provokatorė“, – A. Malachovui kalbėjo dainininkė.

„Prisimenu, kad Filipas pasakė mano vyrui, esą, myliu Alą, padėkite man susituokti, – įsitraukė į pokalbį K. Sobčak mama L. Narusova. – Mano vyras pasakė, kad jis kaip meras turi įgaliojimus registruoti santuokas, nelaukiant mėnesio nuo pareiškimų padavimo, jeigu tai susiję su tolimojo plaukiojimo jūreiviais ir tais, kurie išvyksta į Arktį ar Antarktį. Ir pridūrė: „Jeigu Filipas ves Pugačiovą, tai bus kiečiau nei Arktis ir Antarktis kartu sudėjus!“

Priminsime, kad A. Pugačiova ir F. Kirkorovas susituokė 1994 metų kovo 11 dieną. O tų pačių metų gegužės 15 dieną žvaigždžių pora priėmė bažnytinę santuoką Jeruzalėje. Apie A. Pugačiovos ir F. Kirkorovo skyrybas buvo paskelbta 2005 metais Lolitos vedamoje programoje „Bez kompleksov“ (rus. Be kompleksų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)