Brigitte ir Emmanuelis Macronai

1992 m. Brigitte dirbo dramos būrelio vadove privačioje jėzuitų mokykloje, ten ir susipažino su 15-mečiu E. Macronu. Jis lankė jos vadovaujamą dramos būrelį, palengva jų bendravimas virto romanu, vėliau moteris išsiskyrė su sutuoktiniu, su kuriuo susilaukė trijų vaikų ir susituokė su Emmanueliu, skelbia Bloomberg.

Emmanuelis ir Brigitte Macronai

Tina Turner ir Erwinas Bachas

Tačiau pretendentas į Prancūzijos prezidento postą – toli gražu ne vienintelis vyras, savo išrinktąja pasirinkęs daug jaunesnę moterį. Portalas Ranker.com surinko devynias poras, kurių amžiaus skirtumas daugiau nei dveji dešimtmečiai. Tiesa, šiose porose daugiausia garsios moterys. Viena tokių porų – Tina Turner ir Erwinas Bachas. Pora susituokė po 25-erių metų draugystės, kai jai buvo 74-eri, o jam – 58-eri. Tai antroji Tinos santuoka.

Tina Turner ir Erwinas Bachas

Mary Tyler Moor ir Robertas Levine'as

2017-ųjų pradžioje anapilin iškeliavusi aktorė Mary Tyler Moore dar 1983 metais ištekėjo už 18 metų jaunesnio Roberto Levine'o. Tuo metu jai buvo 47-eri, o jam – 29-eri.

Mary Tyler ir Robertas Levine'as

Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris

Aktoriai Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris susituokė 2005 metais. Tuo metu jai buvo 43-eji, o jam - 27. Ši santuoka nutrūko 2013-aisiais. Tiesa, Ashtonui tai buvo pirmoji santuoka, o Demi - trečioji. Vaikų jiedu nesusilaukė, tačiau jau 2015-aisiais Ashtonas vedė Milą Kunis ir su ja jau susilaukė dviejų atžalų.

Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore

Joana Collins ir Percy Gibsonas

2002 metais legendinė britų aktorė Joana Collins ištekėjo už režisieriaus Percy Gobsono. Vestuvių dieną jai buvo 69-eri, o jam – 37. Jiedu santuoką puoselėja iki šiol. Tai penktoji aktorės santuoka.

Joana Collins ir Percy Gibsonas

Elizabeth Taylor ir Larry Fortensky

2011-aisiais anapilin iškeliavusi Holivudo aktorė Elizabeth Taylor dar 1991 metais ištekėjo už Larry Fortensky. Tai buvo septintasis jos vyras. Santuokos dieną moteriai buvo 59-eri, o jam - 39. Tiesa, ši meilės istorija tęsėsi vos penkerius metus.

Elizabeth Taylor ir Larry Fortensky

Carol Burnett ir Brianas Milleris

Aktorė ir dainininkė Carol Burnett savo išrinktuoju pasirinko 23 metais jaunesnį Brianą Millerį. 2001 metais, tuo metu 68-erių Carol, amžiną meilę prisiekė 45-erių Brianui. Tai trečioji C. Brunett santuoka ir ji tęsiasi iki šiol.

Carol Burnett ir Brianas Milleris

Ivana Trump ir Rossano Rubicondi

Buvusi Donaldo Trumpo žmona Ivana 2008 metais, būdama 59-erių, ištekėjo už 23 metais jaunesnio Rossano Rubicondi. Tiesa, santuoką pora nutraukė neprabėgus nė metams. Donaldui Trumpui ji buvo pirmoji žmona, su kuria kartu gyveno nuo 1977 iki 1992 m.

Ivana Trump ir Rossano Rubicondi

Edith Piaf ir Theo Sarapo

Legendinė dainininkė Edith Piaf buvo ištekėjusi du kartus. Antrąjį kartą santuokai ji ryžosi būdama 46-erių, jos išrinktasis - 20 metų jaunesnis Theo Sarapo. Deja, ši santuoka truko vos metus, nes lygiai po metu, vos Edith suėjo 47-eri, ji i6keliavo anapilin.

Edith Piaf ir Theo Sarapo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)